Reggel óta is rengeteg mindenről szereztünk tudomást, amiről most ugyancsak gyűjteményes formában értesítjük önöket: ez itt a délutáni hírösszefoglaló. (A név ne tévessze meg önöket, pompásan olvasható lesz ez éjjel, meg reggel is.)

Mindamellett, hogy Hugh Hefner özvegye egy fityinget sem örököl a Playboy-alapító vagyonából, azért elég jómódú lesz, valószínűleg élete végéig. Mert bár Hefnerné nem szerepel elhunyt férje végrendeletében, a házassági szerződésük értelmében egy alapítvány vezetője, amelynek tulajdonában van egy szép villa Hollywood Hillsben, ezen felül pedig ötmillió dolláros (1,32 milliárd forint) vagyonnal gazdálkodhat. Az ingatlan egyébként ottani mércével viszonylag szolidnak számít, hiszen csak öt hálószoba, és négy fürdő van benne - meg egy óriási medence. (TMZ)

Ha felzaklatja önöket a tény, hogy a Szex és New Yorknak nem készítenek új mozifilm-folytatást, akkor meg tudjuk nevezni a bűnbakot: Kim Cattrall az, aki 2016-ban kerek perec közölte, hogy nem kíván ilyesmiben részt venni. A dolgot most azért kapták fel, mert a sorozat/filmek főszereplője, Sarah Jessica Parker adott egy interjút, amelyben arról beszélt: a történelem egy pontján úgy volt, hogy a film megvalósul, de aztán nem jött össze.

Vége. Nem csináljuk meg. Csalódott vagyok. Ott volt ez a szép, vicces, szívbemarkoló, örömteli forgatókönyv és történet, amely tényleg egészen beszippantott. Nem is az, hogy nekünk elkeserítő, hogy nem mondhatjuk el a történetet, és élhetjük meg ezt az élményt, hanem a közönségünknek, akik annyira egyértelműen nyilvánították ki, hogy szeretnének még egy filmet.

Na ezek után a Stanfordot játszó Willie Garson megosztott egy Daily Mail cikket arról, hogy mindezért Kim Cattrall okolható, aki Samantha szerepét szokta volt alakítani, és azzal tett keresztbe a produkciónak pár héttel a forgatás megkezdése előtt, hogy mindenféle teljesíthetetlen kívánságai volt. Erre Cattrall, ha már szóba került, reagált is a Twitteren: neki semmilyen igénye nem volt, csak hogy több film ne legyen, mert ő ugyan nem akar szerepelni benne. (DailyDot, US Weekly, a történet szereplőit borítóképünkön láthatják.)

Ami viszont lesz, az egy hatodik Die Hard film, amelyben Bruce Willis szerepelni fog. (JustJared)

Michael Douglas azt mondta, már az első találkozásukkor tudta, hogy feleségül fogja venni Catherine Zeta-Jonest, de akkor bizonyosodott meg végleg arról, hogy ez jó ötlet, amikor kiderült: ugyanazon a napon van a születésnapjuk. (JustJared)

Jane Fonda egy beszélgetős műsor vendége volt, amikor a riporter, Megan Kelly megkérdezte, miért nem szeret arról beszélni, hogy egy kicsit plasztikáztatta az arcát. Fonda nem örült a kérdésnek, és visszakérdezett, tényleg erről akar-e Kelly beszélni, pont most. Aztán kínjában mondott pár szót arról, hogy hát világéletében sokat edzett, meg odafigyelt magára, majd folytatta új filmje népszerűsítését. (US Weekly)

Végül tekintsék meg, milyen boldogan eszi hamburgerét Palvin Barbara, az Instagram Storyja szerint. Ehhez hasonló örömöket kívánunk mindenkinek a szombat hátralevő részére!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek délutánra: cicaharc a Szex és New York szereplői közt!

És még: Hugh Hefner özvegye csak örökölt valamit, Palvin Barbara pedig nagyon élvez egy hamburgert.

0 · Sep 30, 2017 05:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments