Jó reggelt! 

A Bors ma reggel arról ír, hogy a nő, aki a vezetője annak a cégnek, amelybe Hajdú Péter cége beleolvadt, azt sem tudja, ki az a Hajdú Péter: Valentyna Leinartnak nincsen cége, és elmondása szerint egy ismerőse egyszer lefénymásolta az iratait, ezzel keverhette bele valamibe. Az ügyben megkerestük Hajdú Pétert, amint megismerjük álláspontját, cikkünket frissítjük.

A Sztárban Sztárból Cserpes Laura esett ki. (Bors)

ByeAlex a Blikknek mondta el, hogy azért olyan kekec az X-Faktorba jelentkezett emberekkel, és azért vitatkozik annyit a zsűritársaival, meg balhézik a forgatáson, mert a 12-14 órás felvételek alatt egy idő után lemegy a cukra, és ha nem eszik, akkor rossz lesz a közérzete. (Nem mintha egyes produkciók minősége nem indokolná a hőzöngést, de mindegy.)

Öt év telt el azóta, hogy Havas Henriket megoperálták bélgyulladás gyanújával, ám a műtét közben kiderült, hogy a szervezetében rákos szövetek vannak. Most arról beszélt, hogy az operáció óta tünetmentes, igaz, a beavatkozás miatt cukorbeteg lett – de a rák nem tért vissza. (Blikk)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: kiderült, miért mérges állandóan ByeAlex

A Bors pedig Hajdú Péter cégügyeit feszegeti; a lap szerint valakit itt nagyon átvertek.

0 · Oct 02, 2017 07:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments