És míg mi októberben nyaraló hírességek bikinis fotóit nézegetjük, aközben jön Mihalik Enikő és rátesz még egy lapáttal. A modell a képen kolléganőjével, Hódosi Anitával látható.

A post shared by Eniko Mihalik (@eniko) on

Hódosi Anitáról még sosem írtunk, úgyhogy talán itt az ideje egy kicsit felhívni rá a figyelmet, főleg, hogy a képarchívumban az alábbi képet találtunk róla. Itt bizonyos Renna Brown-Taherrel alkotnak egy párt, igazán meghitt hangulatban.

De hogy végre egy olyan képet is mutassunk, amin Hódosi Anita egyedül van, hogy végre kiderüljön, hogy a kettő közül akkor melyik is ő, hát íme.

Konkrétan három fotót találtunk Hódosi Anitáról az archívumban, hát álljon itt akkor már a harmadik is, bár majdnem tökugyanolyan, mint a második.

És természetesen Hódosi Anitának is van saját Instagramja, nem csak Mihalik Enikőnél szokott vendégszerepelni, szóval ha sikerült kedvet csinálnunk, mutatjuk, hol lehet őt követni.

A post shared by Anita Hodosi (@anitahodosi) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mihalik Enikő nudizott egyet Hódosi Anitával

Jól jön most nekik az a szabály, hogy az Instagramon nem tilos pucér fenekeket mutogatni. És akkor már be is mutatjuk Hódosi Anitát.

21 · Oct 05, 2017 10:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments