Az Instagramon comingoutolt Jackie Chan 17 éves lánya, Etta Ng. A tinédzser egy szivárványos fotóval üzente meg a világnak, hogy a nőkhöz vonzódik. 

🌈 #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

@stolenmilktea által megosztott bejegyzés,

Hamar kiderült, hogy már barátnője is van, a hongkongi közösségi média sztár, Andi Autumn, személyében. Autumn azt követően, hogy Jackie Chan lánya comingoutolt, egy közös fotót tett közzé kettejükről, ami mellé azt is megírta, hogy már egy éve együtt vannak, de ez az esztendő cseppet sem volt felhőtlen. 

Nagyon sok diszkriminációval találkoztunk mind a családunktól, barátainktól és a hongkongi társadalomtól. Annak ellenére, hogy egy nemzetközi városban lakunk, nagyon sok a szűk látókörű ember. De igazából ez mind nem számít, ha tudom, hogy minden reggel melletted ébredhetek. Szeretlek.

Ezt írta a lány, aki a képen bal oldalt látható:

Arról, hogy a híres apa mit szól lánya comingoutolásához, nincsen hír és talán nem is lesz, Chan és a lány ugyanis nincsenek jó kapcsolatban. Etta 2015-ben így nyilatkozott a színészről: „ő a biológiai apám, de nem az életem része és sosem volt az. Soha nem fogom elismerni apaként."

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Comingoutolt Jackie Chan tinédzser lánya

A lánynak már barátnője is van, aki közös fotót is posztolt magukról.

12 · Oct 10, 2017 08:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments