A Blikk egyik olvasója szúrta ki, hogy Kelemen Anna megint fent van egy szexpartnerkereső oldalon, ahol úgynevezett masszázsokkal kapcsolatos hirdetések is vannak. És ez most tényleg Kelemen Anna, aki nyilatkozott az ügyben, megerősítve, hogy ő az. Elmondta a lapnak, hogy örül, hogy megkeresték emiatt, a helyzet ugyanis az, hogy ő nemrég szakított, ezért most nagykanállal falja az életet, a Tinder úgysem lenne neki való.

Senkinek nem ajánljuk, hogy Kelemen Annára gondoljon barkochbázás közben, mert az alábbi mondat alapján nem könnyű eldönteni, hogy egyáltalán személy-e, tárgy-e vagy fogalom:

Úgy látom, a nők a mai világban tárgyiasítva vannak, én már fogalom vagyok.

Viszont legalább a mestersége elég egyértelmű az alábbi idézet alapján:

Rákóczi tér, luxusszállodák, magánlakások, Sunset Boulevard, csak a helyszín változik. Mielőtt valaki velem kapcsolatban ilyen kérdést feltesz, javaslok némi történeti áttekintést a legősibb foglalkozások tekintetében.

A fentiek kapcsán ez a múlt heti hirdetés jutott eszünkbe, mindenesetre alább vannak további híreink.

  • Mára is van egy hír a Feleségek luxuskivitelbenhez kapcsolódóan. A Blikk írja a vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi Hajdú Péterrelről, hogy abban Csősz Boglárka arról beszél, hogy édesapja 35 évig alkoholista volt, bántotta őt is és édesanyját is.
  • A Borsnál egy másik luxusfeleség, Köllő Babett szerepel a címlapon, akit meglep, hogy a műsor kapcsán mennyi szexuális ajánlatot kap nemhogy ismeretlen férfiaktól, hanem még nőktől is. Természetesen nemet mond az összesre, mert amint azt a műsor címe is tartalmazza, férjnél van.
  • Azt a hírt viszont a Riposttól vette át minden lap ma reggel, hogy Dér Heni szakított a vőlegényével, Vincze Gábor focistával.
  • Arról megint a Blikk tudósít, hogy Budai Zsuzsa, a magyarországi Miss Universe 2010-es győztese balesetet szenvedett a Ninja Warrior forgatásán, több helyen elrepedt a csont a lábában, fekvőgipszet kapott.
  • Alább pedig arról lehet megnézni egy videót a Fem3 Café jóvoltából, hogy Gáspár Evelin azt mondja, hogy nincs tévéje és nem olvas újságokat.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé – Kelemen Anna szexoldalon hirdeti magát

Ez most tényleg ő, véget ért egy kapcsolata, és nyilatkozott is a legősibb foglalkozásokról. Köllő Babettet is megkeresik ajánlatokkal, pedig ő nem is hirdet.

68 · Oct 25, 2017 07:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments