Puskás Peti párja, Eke Angéla színésznő, is csatlakozott azokhoz a nőkhöz, akik most végre ki merik mondani: zaklatás áldozatai lettek. „Velem évekkel ezelőtt történt hasonló eset, aminek a részleteivel nem állok a nyilvánosság elé. A támadó személyét illetően sem az a lényeg, színházi ember-e vagy sem, hanem hogy hatalmi visszaélés történt ”- mondta a Eke a Borsnak.

A lap az énekest is megkereste, aki így nyilatkozott: „Sokat beszélgettünk korábban is erről Angélával. Nagyon meglepődtem az egészen, és természetesen szíven ütött, hiszen a szerelmemről van szó. Sokkal sötétebb háttere van ennek az egésznek, mint elsőre látszik. Szomorú, hogy egyelőre nem mindenki meri elmondani pontosan, ki zaklatta.”

Bár a napilapok kedd reggel elsősorban Eke Angéla vallomásával foglalkoztak, egyéb hírek is megjelentek, íme ezek röviden:

  • A Blikk többek között Som Lajos haláláról ír. A lap információi szerint a zenész állapota két hete fordult válságosra, az utolsó napokban már ágyhoz volt kötve. Ennek ellenére október elején - mikor betöltötte a hetvenet - még komoly tervei voltak a jövőre: dalokat írt, lemezt akart készíteni és a Piramosról álmodozott, írják.
  • Mucsi Zoltán pedig eddig eltitkolt, örökbefogadott lányáról beszél M. Kiss Csaba Boldogságkönyv című kötetében. Néhány éve egy hozzájuk közel álló kislánynak szüksége volt a család segítségére, a színész és felesége pedig úgy döntöttek,  hogy bár nem szerepelt már a terveikben a család bővítése, nem engedik intézetbe a gyermeket, inkább örökbe fogadták - írja a Blikk. „Arra gondoltunk a kedvesemmel, ha ez a gyermek intézetbe kerül, attól kezdve mi hogyan mehetnénk fel a színpadra adott esetben morális kérdéseket feszegetni. Egyébként is úgy éreztük, ha Veronika intézetbe kerül, azt mi nem éljük túl. Nagyon jó, hogy ő van nekünk” - mondta a színész.
  • A Bors pedig arra figyelt fel, hogy a vasárnapi Sztárban sztár adása során egy ideig nem lehetett szavazni Berkes Olivérre. Az énekes Facebook oldalára rengeteg komment érkezett ezzel kapcsolatban és a TV2 is elismerte, hogy volt egy kis probléma. „Rövid, a sorrendet nem befolyásoló, technikai fennakadást követően helyreállt a rendszer. Közjegyző által hitelesített szavazatok alapján hirdettük ki a végeredményt” - írta közleményben a csatorna. Szerencsére ennek ellenére az énekes nem esett ki.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Puskás Peti szerelmét is szexuálisan zaklatták a színházban

Eke Angéla nem akarja nyilvánosságra hozni a részleteket, szerinte az a lényeg, hogy az ő esetében is hatalmi visszaélés történt.

28 · Oct 31, 2017 08:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments