Vészesen közeleg az év vége, mindig az utolsó egy-két negyedévben jelenik meg egy csomó fontos film, zenei album, sűrűsödnek az események. Ezen a héten például már annyi minden volt, hogy nemhogy hat darab érdekes nőt találtunk a heti trendhez, hanem hat olyan érdekes eseményt, ahol legalább öt-öt látványosan öltözött híresség vett részt. Így jön ki a címben emlegetett harmincas szám, szóval nézzük együtt a hét legizgalmasabb eseményeit, és válasszuk ki, melyik volt a leglátványosabb – már ami a résztvevőket illeti.

Gyilkosság az Orient Expresszen premier

Másodszor készült sztárparádés mozifilm Agatha Christie egyik leghíresebb krimijéből, az új verzió bemutatója csütörtök este volt Londonban. Az egyik leglátványosabb ruha Michelle Pfeifferé volt, egy kicsit szkafanderes ez az estélyi, de a különleges vállrészen kívül nincs túldizájnolva. Jelen volt itt többek között Penelope Cruz is dögös feketében és Judi Dench sem maradhatott ki a válogatásból, klikkeljen a fotóra, különben nem lát mindenkit!

Samsung jótékonysági est

Szintén csütörtökön volt a Samsung jótékonysági estje, csak ezt New Yorkban tartották. Rita Ora kék bársonyszmokingban gálázott, de nem ő volt a leghíresebb nő az eseményen, hanem a csodás Goldie Hawn, aki egy szimpla fekete ruhában is kész jelenség. Érdekes, hogy az utragazdag Nicky Hilton továbbra is milyen egyszerűen és visszafogottan öltözködik, míg Charli XCX énekesnő mindig pont az ellentétét kedvelte az egyszerűségnek és a visszafogottságnak.

REVOLVEawards

Na és Hollywoodban mi volt csütörtök este? Hát egy REVOLVEawards nevű díjkiosztó, a celebsereg élén Chrissy Teigennel. A többiek elsősorban modellek voltak, ketten is bevállaltak egy-egy hosszában kacéran felhasított ruhát. Shay Mitchell dressze elöl, középen átlósan volt szétnyitva és összevarrva, míg Draya Michele slicce oldalnézetből érvényesült a leginkább.

Harper's Bazaar Women of the Year

A dátum még mindig november kettő, a helyszín újból London, ahol egy másik rendezvényen a Harper's Bazaar magazin díjazta az év nőit. Hát Kate Winslet pályáján valószínűleg nem 2017 volt a legkiemelkedőbb év, a színésznő talán ezért visel egy hasonlóan semmilyen módon nem kiemelkedő, de azért teljesen korrektül csinos fekete ruhát. Egy másik színészlegenda is ott volt, szintén elég visszafogott ruhában: Jodie Foster. Ők meghagyták a modelleknek a terepet a csillogáshoz-villogáshoz, a leglátványosabb szetteket a manökenek mutatták be.

WSJ Magazine Innovator Awards

A Wall Street Journal is tartott egy díjkiosztót a héten, ez szerdán volt New Yorkban, és bár egy pénzügyi kiadványról van szó, itt is volt két Oscar-díjas színésznő meg egy sereg modell. És nyilván a téma komolyságának szólt, hogy valamennyien feketében voltak, amint az a magyar eseményeken a sztenderd. A két színésznő Reese Witherspoon és Gwyneth Paltrow voltak, előbbi kifejezetten nőies, már-már kislányos fazont választott, míg az utóbbi egy zakóval adott a férfias stílusnak, igaz, jó mély dekoltázzsal. Naomi Campbellt is mindenképpen érdemes megnézni, ő valami egészen furcsát viselt aznap este.

A Bad Moms Christmas premierje

Ön szerint melyik esemény volt a leglátványosabb?

Ajjaj, és már a karácsonyos filmeket is kezdik bemutatni a mozikban! Ez most a rossz anyák karácsonyáról szól, és valahogy nagyon az az érzésünk, hogy ezerszer élvezetesebb a premierről készült fotókat nézegetni, mint magát a filmet.

Ott volt többek között a fenti Daphne Joy, de megjelentek jóval híresebb kolléganői is. Mila Kunis egy olyan ruhát hordott, ami a vállrátét miatt zöldben tisztára karácsonyos lett volna, Susan Sarandon meg szintén férfiruhában volt, nagyon fura cipővel.

Szóval érdemes végigklikkelni ezt a 30 fotót a 30 nőről, aztán várjuk az ön szavazatát is arról, hogy melyik esemény tűnik a képek alapján a legizgalmasabbnak!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
30 bombanő, 30 fazon, 6 esemény – nem lesz könnyű választani

Orosz divatbloggertől és modellecskéktől Oscar-díjas színésznőkig mindenkit mutatunk, aki a hét 6 legizgalmasabb eseményének egyikén ott volt. Válasszon kedvencet!

13 · Nov 05, 2017 02:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments