A hét legnagyobb villantása Bella Thorne-é, de azért nehogy valaki azt higgye, hogy rajta kívül mást nem is figyeltünk egész héten! Van, akit a divatból csak a nagymellű nők érdekelnek, és mi nem hibáztatjuk őket, sőt, kifejezetten rájuk gondolva készítettük el ezt az összeállítást a hét leglátványosabb dekoltázsaiból.

A szórakoztatóiparban karriereket lehet építeni arra, ha valaki elégszer mutatkozik olyan szettekben, mint az alábbi hat, a most kiválasztott nők közül páran már révbe is értek, mások viszont csak most kezdenek bekerülni az úgynevezett hírekbe. Merthogy manapság nyilván nem bréking már, ha egy celebnő gyakorlatilag félmeztelenül partizik, de azért még most is megbámuljuk az összeset. Ők meg abból élnek, hogy megbámulják őket.

Szóval rajtunk ne múljon, összehozzuk mi a kínálatot a kereslettel, csodálja meg ön is ezeket a zseniálisan ízléstelen szetteket! Mi mindegyiket egyenlőképpen csodáljuk, szóval nem lesz egyszerű a választás, de azért ha önnek van véleménye, mindenképpen szavazzon legalul!

Torrei Hart

Torrei Hart egy amerikai színésznő, de inkább bulvárszereplései miatt ismert, meg persze van neki egy olyan külseje, ami mellé nem is igazán kell sok mindent csinálni, hogy az emberek odafigyeljenek. A jobb mellét mindenképpen érdemes megfigyelni, mert ha ez direkt van rajta, akkor ilyet nem nagyon szoktunk látni.

Zseniális ez a ruha annyiban, hogy olyan a hatása, hogy az ember úgy érzi, ha egy gombostűvel közelítenénk Hart felé, akkor kidurranna, mint egy túlfújt lufi. A ribancos stílus is egy stílus, amit lehet jól és rosszul csinálni, részünkről úgy érezzük, hogy ez a maga kategóriáján belül egy 10/10-es összeállítás. A földre leesett állal gratulálunk Torrei Hartnak.

Blac Chyna

Következzen a Kardashian-klánba beházasodott Blac Chyna. Ő a héten azért került a rivaldafénybe, mert az ő képmásáról készített játékbabákat dobtak piacra, és ennek volt egy bemutatóestje. Ezen vett részt a fent bemutatott Torrei Hart is, maga Blac Chyna pedig háziasszonyként egy bugyi-melltartó-kombóban feszített, amire rávett egy pár méter virágokkal díszített, de alapvetően átlátszó textilt. A színkavalkádért másnapos olvasóinktól mi kérünk elnézést, ez tényleg egy kicsit émelyítő.

Mel B

És akkor folytassuk egy igazi gigasztárral, aki ugyan mindig is bedobta a bedobnivalókat, de azért lássuk be, hogy a dekoltázsán kívül azért mást is letett az asztalra a Spice Girls tagjaként. Mel B az America's Got Talent című vetélkedő valahányadik évadjának premierjén volt ott zsűritagként, egy olyan átlátszó kezeslábasban, amin kék ékkövekkel vannak bejelölve az erogén zónák.

Victoria Clay

És akkor következzen az a hölgy, aki gyakorlatilag topless partizott, mert ez az izé, amit visel, még melltartónak sem nevezhető, tekintve, hogy nem tart semmit. A kép jobb felén látható Victoria Clayről van szó, aki egy brit modell, és akinek itt lehet megcsodálni az Instagramját, igaz, annál többet, mint a fenti képen, nyilván az Instán sem mutathat. Érdekes megfigyelni, hogy jóval többet fed fel magából, mint mondjuk Torrei Hart, a stílusa mégis olyan, hogy sokkal kevésbé hat kurvásnak/szexinek, mert van benne egy kis rocksztáros hangulat.

Sarah Roza

És még egy vörös hajú nővel folytatjuk. Sarah Roza egy ausztrál színésznő, aki több szempontból Trisha Paytasra emlékeztet: testalkat, mellbőség, feltűnési viszketegség. Merthogy ennél feltűnőbben egyszerűen lehetetlen felöltözni: lángvörösre festett hajhoz gigadekoltázs, plusz egy élénkpiros ruha. Elég egy pillantás, és az embernek a retinájába ég a látvány.

Demi Lovato

Ön szerint ki a legjobb?

Hatodiknak pedig megint egy régi ismerőst mutatunk, Demi Lovatót, aki énekes-színésznőként azért már jó ideje ismert, de persze tudja, hogy ha azt szeretné, hogy új slágere kapjon egy kis figyelmet, jobb, ha gyakran szerepel a médiában ő maga is és mellköze is.

Hát igen, az igazán profi sztárok egy csütörtöki rádiós szerepléshez is kirittyentenek, Demi Lovato egy olyan fenetudjamiben ült a mikrofon elé, ami félúton van a selyempizsama és a szmoking között. Mindehhez simán hátranyalták a haját, amitől olyan hatást kelt az egész, mintha most lépett volna ki a zuhany alól, és csak magára kapta volna az első ruhadarabot, ami a keze ügyébe került.

Na, végigklikkelte a képeket? Lett kedvence? Ha igen, kérjük, árulja el, hogy ki az, így azt is megtudhatja, hogy a többi olvasó kire szavazott!