Szeptemberben lenyűgöző volt figyelni Demcsák Zsuzsa pályájának alakulását az ATV-nél – a történet nagyjából annyi volt, hogy nagyon rosszul sikerült egy interjúja, ami után végül távoznia kellett a csatornától. A Bors most úgy tudja, hogy a műsorvezető már készülhet is a visszatérésre, de realitycelebként: vetélkedni fog az RTL-Klubon a Celeb vagyok, ments ki innen! jelenleg előkészítés alatt álló, következő évadában. Egyelőre hivatalosan senki nem erősített meg és nem is cáfolt semmit, se az RTL, se Demcsák, de nyilván a volt műsorvezetőnek is jól jönne egy kis szereplés meg az azzal járó gázsi, és a csatornának is húzónév lenne Demcsák Zsuzsa ehhez a műsorhoz.

És még vannak további írek is mára, például ezek.

  • Kiszáll Alexa (azaz Koholák Alexandra) az Éjjel-nappal Budapestből, hogy zenei karrierjére koncentráljon. Erről itt nézheti meg az RTL videóját.
  • És még egy Alexandra, aki kiszáll: ez most Béres és a DVD-megjelentetést hagyja fel. A Borsnál volt szó arról, hogy a fitnesszceleb utolsó kiadványát jelenteti meg.
  • Ketten pedig a kommunizmus évtizedeire emlékeztek vissza. Dolák-Saly Róbert humoristát édesapja halálának gyanús körülményeivel kapcsolatban idézi a Story TV-ből a Blikk.
  • Lang Györgyit pedig valószínűleg be akarták szervezni ügynöknek, adta hírül a Bors.
Happy Everyone's Suddenly Irish Day
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Írek kávé mellé – Demcsák Zsuzsa visszatér

Állítólag a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepel majd az elbocsátott műsorvezető.

16 · Nov 08, 2017 07:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments