Újabb részletek derültek ki az egykori villalakó lány meggyilkolásának ügyében. Eddig annyit lehetett tudni, hogy november 20-án gyanús körülmények között eltűnt Novozánszki Fanni, majd december 5-én jött a hír, hogy ugyan a holttest nem került elő, de a lány halott. További fejlemény volt az is, hogy a rendőrség a Bors tudtára adta, hogy 

emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoznak az ügyben.

A gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfiról kiderült, hogy egy volt MSZP-s képviselő, akivel Fanni nem is olyan rég még randizott is.

A Bors arról ír, hogy a Vác Online információja szerint nem a Du­nában, hanem Veszprém megye erdős területén keresi a rendőrség életvédelmi főosztálya. A legfrissebb információk szerint a gyanúsított bérelt autójának GPS adatai szerint Budapest és Veszprém között mozgott, és a nyomok egy több tízezer hektáros erdős területre vezettek.

A Blikk is megemlít egy bérelt autót. A lap informátora szerint a gyanúsított úgy vitte vissza az autót a kölcsönzőbe, hogy ki sem tisztította, így amikor a tulajdonosok meglátták a vérnyomokat, egyből hívták a rendőrséget.

Továbbá Novozánszki Fanni titkos naplója is meglett, így kiderülhet, hogy mit csinált, kikkel volt a lány az eltűnése előtti napokban.

(Blikk, Bors)