Gwendoline Christie jövőre lesz negyven, és ez a kor egy színésznő számára általában nem sok jót jelent. Még a legnagyobb sztároknak is zökken egyet a karrierje ilyenkor, de úgy látszik, ez a brit színésznő ebből a szempontból is kivétel. Ő pont most kezd egyre híresebbé és sikeresebbé válni: a Trónok harca Brienne-jeként ismerték meg őt a fantasy-kedvelők, aztán a Top of the Lake című kultsorozatban is benne volt, most viszont a következő Star Wars-filmben szerepel, ezért hallani róla egyre többet.

Hogy ő miben kivétel még? Hát például abban, hogy a testmagasságát a Wikipédia is a legfontosabb információk között hozza, merthogy az

191 centi.

Hogyan öltözik fel egy ilyen alkatú színésznő, amikor meg kell jelenni? Ezt mutatjuk be ebben a heti trendben, aminek a legfrissebb fotói most szombaton készültek, a Csillagok háborúja: az utolsó jedik című film Los Angeles-i premierjén. Ezek a cikk alján láthatók, kezdjük kicsit korábban!

A tévékritikusok sajtóturnéja

A képösszeállításunk első négy fotója még júliusi, ekkor volt egy úgynevezett sajtóturné, amit az amerikai tévékritikusok egyesülete szervezett. Ezt használták ki a Top of the Lake című kultsorozat második, Nicole Kidmant is tartalmazó évadának promózására. Christie itt eléggé olyan volt, amilyen a karaktere a sorozatban és a Trónok harcában is: férfias. Persze, nyilvánvalóan női blúz és női nadrág van rajta, de a fazon akkor is a férfiruhákat idézi, ráadásul van a nyakában egy meg nem kötött nyakkendő, mint a vőlegénynek a legénybúcsún.

Mothership ball

Egy teljesen másmilyen típusú esemény lehetett ez az úgynevezett anyahajóbál (vagy anyaságbál) szeptemberben New Yorkban. Christie külseje itt a húszas évek stílusát idézte, de ahogy nézzük, ezzel az irányzattal egyedül volt a parti többi résztvevője között, a többiek tök más stílusban öltöztek. Christie-nél viszont a vörös rózsák, vörös ajkak domináltak, volt dögösködés.

Build tévés promóesemény

Még mindig a Top of the Lake promóciója folyt szeptemberben, ahol nem volt jelen az egyébként szintén elég magas, de Christie-nél mégis fél fejjel alacsonyabb Nicole Kidman. Fantasztikusan jó színe van ennek a kék ruhának, és nagyon szimpatikus, hogy ilyen könnyed, lenge és nőies, bár kicsit talán túlságosan is rejti viselője alakját. Mindenesetre Christie nem zavartatja magát: ha magas sarkú cipőt akar felvenni, akkor azt is vesz fel. Így is, úgy is magasabb mindenkinél, ebben a cipőben valószínűleg két méter körül lehetett. Egyszer Snookival kéne lefotózni.

Sorozatpremier New Yorkban

Szeptemberben volt a hivatalos bemutatóeseménye a Top of the Lake második évadának, itt Christie megint kissé férfias volt, de csak deréktól lefelé. Egy eléggé izgalommentes fekete nadrág volt rajta, aminek talán direkt az volt a célja, hogy inkább a felsőjére figyeljünk, ami viszont kifejezetten görögistennős fazonú. Csak mondjuk a görög istennőket valószínűleg sötét hajjal képzelték el az ókori görögök, nem tejszőkének.

Az utolsó jedik sajtókonferenciája

És akkor végre elérkeztünk a decemberhez és az új Star Wars-film szezonjához. Christie a két esemény között eggyel rövidebb séróra váltott, feketében ezt Kleopátra-frizurának hívhatnánk, de valószínűleg ebben a színben ez nem lenne megfelelő leírás. Nem tudjuk, hogy véletlen-e, de mintha Christie-t nem szeretnék állva fényképezni: alig van róla egészalakos fotó. Az utolsó jedi tiszteletére tartott sajtókonferencián is ült mindenki, így legalább Christie feje nincs külön szintben a többiekéhez képest. Ilyen testhelyzetben viszont nem sok mindent látunk ebből a jópofa díszítéssel ellátott, fekete szettből, mindenesetre úgy tűnik, hogy ez is egy nadrág plusz blúz kombináció.

Az utolsó jedik premier

Melyik eseményen nézett ki a legjobban Gwendoline Christie?

És most szombat este volt Los Angelesben a legfrissebb Star Wars-film, Az utolsó jedik premierje. Gwendoline Christie itt is hozta az őrá jellemző kicsit férfias, de mégis nőies stílust.

Két dolog ad egy kis maszkulin hatást ennek az estélyinek: egyrészt az, ahogy a fazon a vállakat szélesíti és hangsúlyozza, másrészt pedig maga a páncélosan csillogó, és nehéznek tűnő anyag, amit akár utalásnak is felfoghatunk Christie karakterére a Trónok harcában.

De közben meg ez egy tipikus és szexi, bal oldalt rendesen felsliccelt estélyi, pont olyan, amivel a híres hollywoodi színésznők szokták megdögleszteni rajongóikat és irigyeiket. Ha van véleménye, ne tartsa magában! A szavazógép segítségével egyetlen kattintással megmondhatja, a hat közül ön szerint mikor nézett ki a legjobban a színésznő.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Trónok harca langaléta lovagnője átment a Csillagok háborújába

Hogy néz ki a vörösszőnyegen egy 191 centis színésznő? Hát így! A heti trendben Gwendoline Chrstie.

37 · Dec 10, 2017 04:36pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments