Készült a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával” felirattal kezdődik Tóth Andi új videóklipje, kezdjük ezzel a témával mai, kávé mellé való hírösszefoglalónkat. A 18 éves Tóth Andi mostanáig a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt, és hírnevét annak köszönheti, hogy ő nyerte a 2014-es X-faktort. A Shouldn't címet viselő videóklip egyik érdekessége, hogy az énekesnő, ezzel is adózva a nemzeti kultúrának, angolul énekel és Andee művésznévvel szerepel, a másik, hogy fekete fátyol mögött szexizik az állami támogatással készült klipben.

Az egészről a Bors azzal a címmel tudósít, hogy „Önként vetkőzött meztelenre Tóth Andi”, pedig mi már kezdtük azt hinni, hogy biztos a Nemzeti Kulturális Alap kényszerítette őt a vetkőzésre, de nem, az énekesnő saját akaratából pucérkodott a kamerák előtt. Ami azért is megnyugtató, mert bizonyára éppen elég volt a korábbi, majkás botrány az NKA számára, sőt, amint a cikkből is kiderül, a pucérkodás mellett nem is az énekesnő lemezkiadója erősködött. Spaics Igor, Tóth Andi menedzsere szerint menedzseltje „tényleg nagyon szégyenlős”, amit többek között ez a korábbi Instagram-posztja is bizonyít.

És ez még nem minden, mert a következő hírek is vannak ma reggelre:
  • Zalatnay Sarolta ma 70 éves, és születésnapját koncerttel ünnepli majd február 5-én az Erkel-színházban. Az énekesnőt most meglátogatta a lánya Angliából ebből az alkalomból, igaz, karácsonyra már nem tud maradni. Zalatnay többek között ezt nyilatkozta a Blikknek: „Nagy múlt van mögöttem, és hálás vagyok mindenért. A jó génekért és a sok szeretetért, de főleg azért, hogy ennyi mindent megérhettem. Ha újra kezdhetném, mindent ugyanígy csinálnék. A hibákat is!
  • Szintén a Blikk tudósít arról, hogy Markos György, 71 éves humorista arról beszélt az Esti Frizbi felvételén Hajdú Péternek, hogy sztrókot kapott és lebénult, de már túl van a rehabilitáción.
  • És két embert is fenyegetnek jelenleg. Egyrészt a Bors szerint Baukó Évát ismeretlenek az interneten keresztül, mert felszólalt Havas Henrik ellen,
  • másrészt a Blikk szerint a meggyilkolt Novozánszki Fanni édesanyját is fenyegetik a gyanúsított állítólagos bűntársai.

Ezen kívül ha ön meg szeretne arról nézni egy videót, hogy hogyan hagyja el Cicciolina a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort, akkor az RTL Klubnak, illetve a Fókusznak hála, ennek nincsen semmi akadálya.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Most Tóth „Andee” Andi szexizését támogatta az NKA

A 18 éves X-faktor-győztes „tényleg nagyon szégyenlős”, és angolul énekel, angol néven szerepel új, pucérkodós klipjében. Plusz további hírek kávé mellé.

18 · Dec 14, 2017 07:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments