Csupán két hónap leforgása alatt a mostani a második alkalom, hogy valaki szexuális visszaéléssel vádolja meg Sylvester Stallonét. A novemberi esettel kapcsolatban, amely hasonlóan kacifántos, mint a mostani, ebből a cikkből tájékozódhat

A legfrissebb hírek szerint a színész készen áll arra, hogy nyomozást indítson egy nő ellen, aki feljelentést tett azért, amiért állítólag 27 évvel ezelőtt Stallone megerőszakolta őt egy irodában. Marty Singer, Stallone ügyvédje a TMZ-nek nyilatkozott az esettel kapcsolatban, és elmondta, hogy úgy véli, a nő hamis feljelentést tett a Santa Monicai rendőrkapitányságon. Hozzátette, hogy az egész ügy egy hónappal ezelőtt kezdődött, amikor egy jó nevű újság szerkesztője informálta a hírről. Akkor ők azért nem írták meg a sztorit, mert nem találtak semmiféle bizonyítékot a nő kijelentéseire, ráadásul szerintük csak hazudott arról, hogy feljelentést tett volna.

A színész a nő állításait rágalmazásnak tartja, és tagadja az elmondottakat, elismerte ugyanakkor, hogy egy 1987-es izraeli forgatáson három napot töltöttek együtt. Akkoriban a színésznek nem volt állandó párkapcsolata, a nő pedig nagykorú volt, úgyhogy nincs mit tagadnia, kivéve azt, hogy szó lett volna bármiféle erőszakról. Arra egyébként egyáltalán nem emlékszik, hogy 1990-ben még egyszer találkozott volna vele.

A TMZ úgy tudja, hogy a nő november közepén már nyilvánosságra akarta hozni a történteket, de nem a számára megfelelő újsághoz fordult. Feltehetően azért tett most ténylegesen feljelentést, hogy komolyan vegyék őt. Singer azt mondja, hogy egy riporter hívta fel őt kedden, és határozottan állította, hogy a nő, aki egyébként állítólag annak idején egy elítélt bérgyilkos felesége volt, most komolyan feljelentést tett. Hozzátette, hogy még aznap éjjel felvette a kapcsolatot a Santa Monicai rendőrkapitánysággal, hogy megerősítést kapjon a hírről, de a nyomozórészleget nem tudta elérni. Meggyőződése, ha kiderül, hogy a nő tényleg elment a rendőrségre, és megvádolta Stallonét az erőszakkal, akkor a színész panaszt fog emelni, és kérni fogja annak kivizsgálását, hogy a nő miért rohangál fals történetekkel a rendőrségre. 

Forrás: TMZ

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sylvester Stallone újabb zaklatási botrányba keveredett

Most egy volt bérgyilkosfeleség állítja, hogy a színész 27 évvel ezelőtt megerőszakolta őt.

7 · Dec 20, 2017 02:35pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments