Dacára annak, hogy 2002-ben Sarah Michell Gellar és Freddie Prinze Jr. esküvője borzasztóan alakult, vagy legalábbis nem úgy, ahogy előre eltervezték, a színésznő örül a házasulandó párok boldogságának. Ezt pedig a világ legkirályabb félrecsúszott sms-e bizonyítja a legjobban. 

Mindjárt elmagyarázzuk, hol az összefüggés, várja ki a végét! Szóval Sarah Michelle Gellar múlt pénteken töltött fel egy videót a Facebook-üzenőfalára, a következő szöveggel: 

Ő itt Charlyn Willis. Miután tegnap eljegyezték, ezt a videót küldte a nővérének, de túl izgatott lehetett, ezért véletlenül nálam landolt az üzenet. A nővére nem válaszolt, én viszont igen. Szóval hadd gratuláljak Charlynnak (és a vőlegényének is, bár az ő nevét nem tudom). 

Charlyn erre azonnal reagált kommentben: többször köszönetet mondott, és azon lelkendezett, hogy a színésznő gesztusa még csodálatosabbá tette számára a lánykérés élményét. Persze adta magát, hogy az esküvőre Gellart és a családját is meghívja, bár, hogy elfogadták-e, arról egyelőre nem tudni. Viszont legalább kiderült, hogy a vőlegényt Dennisnek hívják. 

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments