Íme 5 pillanat az évből, ami minden kétséget kizáróan Sarka Kata üzlettársáé és barátnőjéé volt. Összegeztük és rangsoroltuk Rogán Cecília legemlékezetesebb 2017-es szerepléseit. Íme, a végeredmény:

1.

2.

3.

4.

5.

Nem, nem káprázik a szeme, ez a lista tényleg üres, mivel Rogán Cecília betartotta szavát, és tényleg visszavonult a közszerepléstől.

2017-ben egyszer mutatkozott sajtónyilvános eseményen, amikor a Magyarország Szépe középdöntőseivel lehetett személyesen találkozni. Rogán Cecília a szépségverseny zsűrijének tagjaként volt jelen. Ott volt, de nem nyilatkozott, viszont mosolygott.

Ezt követően már csak egy hír volt, ami kapcsán meg lehetett említeni a nevét, amikor kiderült, hogy a Sarka Katával közös cége, a Nakama & Partners Kft. Rakonczai Imre menedzsmentje lett.  Mivel a cégük működésével kapcsolatban annyi volt ismert, hogy a Miss World Hungary körüli feladatokat intézik; hogy a Nakama & Partners tevékenységei között szerepel a film-, video-, televízióműsor-gyártás, a reklámügynökségi tevékenység, a PR és így tovább. Illetve arról is lehetett hallani, hogy egyes hírességek Facebookjára visznek hirdetőket – hogy pontosan mely hírességekről, valamint mely cégekről van szó, az rejtély  de a cégnek nincs még egy honlapja, egy Facebook-oldala se, így a referenciáiról se tudni semmit. Akárhogy is, a Nakama & Partners a 2016-os évben 51 millió forint árbevételt ért el, és összesen 7,7 millió forint nyereséget termelt. 

Ugyan Rogán Cecília és Sarka Kata nem reagáltak megkeresésünkre az üggyel kapcsolatban, így  Tóth Gergőt, a WellHello menedzserét, a Supermanagement cég alapítóját kérdeztük a témában.

Amint az látszik, lehet, hogy Rogán Cecília nem árasztja el a bulvársajtót annyira, mint évekkel korábban, de két ilyen pillanat is elég, hogy felhívja magára a figyelmet.