A Page Six nevű amerikai bulvár lap, egy kémnek nevezett informátorra hivatkozva számolt be arról, hogy Brad Pitt miként csajozik. Az újság ugyanis nemcsak azt tudja, hogy a színész már úton-útfélen nőkkel flörtöl, hanem arról is van infójuk, hogy milyen néven mutatkozik be nekik. És most jön a csavar: a színész a Brad helyett a William keresztnevet használja ismerkedéskor.

A lapnak nyilatkozó ügynök azt mondta, hogy fültanúja volt, mikor egy kávézóban Pitt, Willamként mutatkozott be a sorban mögötte álló szőke hölgynek. Persze a nőt nem lehetett ilyen könnyen átverni, állítólag azt válaszolta: „de úgy nézel ki, mint egy Bradley, mire Pitt egy kacsintás kíséretében azt mondta, az a középső neve. Ez egyébként tényleg így van, az anyakönyvi kivonatában a William Bradley Pitt név szerepel.

Szóval, ha úgy alakulna az élete, hogy egy Brad Pittre megtévesztésig hasonlító férfi kezd ki önnel, de Willamként mutatkozik be, akkor szinte biztos lehet benne, hogy Angelina Jolie ex-férje akarja felszedni. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Brad Pitt már nagyban csajozik, ráadásul nem is akárhogy

A színészt nemcsak látták flörtölés közben, hanem hallották is, hogy milyen különösen mutatkozott be a kiszemelt nőnek.

12 · Jan 03, 2018 12:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments