Logan Paul január 1-jén töltött fel a több mint 15 millió feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornájára azt a videót, amiben egy öngyilkos holtteste látható. Ugyan nem azt akarta, hogy felbőszítse az embereket, sőt, pont arra akarta felhívni a figyelmet, hogy az öngyilkosság milyen durva dolog, de rosszul sült el a dolog. Hollywoodi sztárok is felszólaltak, hogy mennyire ízléstelen volt az ominózus videó. Logan Paul bocsánatot kért, és ezzel nagyjából vége is a történetnek, mert nem úgy tűnik, hogy ez a kis baki derékba törné a karrierjét. Igaz, úgy döntött, hogy kicsit leáll a napi vlogolással, de a csatornája ugyanúgy megmarad, amiről nem kezdtek tömegével leiratkozni a rajongók.

Viszont most az öccsét, Jake Pault vették elő.

A fiú a Disney Channel sztárjaként lett ismert, és egy nyolchónapos felvételen látszik, amint freestyle rap közben niggerezik.

 A TMZ megtudta, hogy hiába az n betűs szó igen magabiztos használata, Jake Paul attól még nem rasszista. Ezt állítja a fiú egyik közeli ismerőse. Sőt! Arra is rámutatott az informátor, hogy Slim Jxmmi, aki egy fekete hip hop előadó, még közre is működött Jake Paul karácsonyi albumán. Tehát, ha annyira rasszista lenne, akkor nem dolgozna együtt színes bőrűvel, ugye.

(TMZ)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A halottat videózó YouTuber testvéréről előkerült egy kellemetlen felvétel

Egy freestyle rap során kimondta az n betűs szót.

9 · Jan 05, 2018 11:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments