A Story magazin azt írta, hogy Hajdú Péternek és Sarka Katának elölről kell kezdenie az egész jogi procedúrát. Vagyis valamelyiküknek megint be kellene adnia a már sorban negyedik valókeresetet. A lap egy neve elhallgatását kérő családi baráttól szerzett információkra alapozta a sztorit. A Velvet viszont megkereste az érintett feleket.

Sarka Kata továbbra sem nyilatkozik semmilyen magánéleti témában, de azt a sajtósától megtudtuk, hogy a lap nem vette fel vele (Sarka Katával) a kapcsolatot a róla szóló cikkel kapcsolatban.

Hajdú Pétert elértük, aki telefonon keresztül nem tudta mire vélni, hogy a lap mire alapozza az értesüléseit. 

A válásommal kapcsolatban továbbra sem nyilatkozom, de a jogi folyamatokat szívesen tisztába teszem. Valóban 90 nap áll rendelkezésre, hogy írásban kérje valamelyik fél az eljárás folytatását. Ezt követően még 30 nap áll rendelkezésre a kiértesítésre, amiből kiderül, hogy a válás folytatódik, vagy folytatás kérvényezésének hiányában a bíróság automatikusan megszünteti az eljárást.

Mi nem kértük az eljárás folytatását. Azt viszont nem tudom, hogy Katáék kérték-e. A 30 nap még nem telt le, az értesítést még nem kaptuk meg.

Tehát: egyáltalán nem biztos, hogy újra kell kezdeni az egészet. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter: Mi nem kértük a válás folytatását

De, ha Sarka Katáék kérték, akkor nem kell negyedszer is elindítani az egész jogi procedúrát.

5 · Jan 11, 2018 11:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments