Az év legelső hetében sok újdonság még nem történt, mi is a 2017-re való visszatekintéssel voltunk elfoglalva a heti trendben, egyben gratulálunk Ónodi Eszternek! Aztán múlt vasárnap éjjel megvolt a Golden Globe-kiosztó, és ezzel beindult a január-februári gáladömping. Hogy mennyire sok ilyen esemény van ebben az időszakban, azt hadd illusztráljuk ezzel a cikkel: hat rendezvényt mutatunk alább, mindegyikről kiválasztottuk a (szerintünk) leglátványosabban, legjobban felöltözött nőt. Valamennyi esemény ezen a héten volt – ön szerint ki volt a legszebb?

Diane Kruger

Kezdjük is rögtön a Golden Globe után a felsorolást a díjkiosztó egyik afterpartijával. Ezt az InStyle magazin szervezte, és az egyik vendég Diane Kruger volt. Az idei Golden Globe-ra az volt a szabály, hogy teljesen feketébe kellett öltözni, és a gálán Kruger tényleg csupafeketében volt. Az afterpartin azonban egy olyan szettben volt, ami azt a látszatot keltette, mintha letéptek volna róla egy menyasszonyi ruhát – ami alatt azonban ott van egy szigorú és férfias fekete nadrág.

Katy Perry

Ez az esemény az egyetlen olyan gála, ahol semmilyen díjat nem osztottak, az ABC csatorna gondolta úgy, hogy ők akkor is tudnak sajtófelhajtást kavarni, ha közben nem díjaznak senkit. Katy Perry egy 100%-ig ezüstös szettel segített nekik ebben, ami klasszikusan nőies sziluettet csinál az énekesnőnek (akin persze nincs sok feljavítanivaló, mert nyilván bombajó alakja van). Ezt a szőke, rövid hajat kezdjük már egy kicsit unni, de bizonyára megmarad még, amíg a jelenlegi turnénak vége nem lesz, a smink viszont fantasztikusan jó, és bírjuk a felemás fülbevalókat is.

Angelina Jolie

Angelina Jolie nem egy különösebben egyéni stílussal divatozó személy. A héten később egy jópofa, de tisztafehér ruhában láttuk, a National Board of Review keddi gáláján viszont még mindig csupafeketében volt, mintha továbbra is érvényes lenne a Golden Globe-os szabály. Nem sok mindent lehet mondani erről a ruháról, és ez nyilván direkt van: Jolie tudja, hogy a természetes szépsége úgyis bőven elég, szóval olyasmiket hord, amik nem vonják el a figyelmet néha fénylő, de most a perfektre megcsinált arcáról.

Jessica Chastain

Még egy színésznő következik, ezúttal egy olyan díjkiosztóról, amit idén rendeztek meg először: ez volt az online filmkritikusok társaságának gálája. Egyelőre úgy tűnik, hogy ebben a szezonban az egyszínű estélyik hódítanak, Jessica Chastain a változatosság kedvéért vörösben van. Kicsit csodálkoztunk, hogy a cipő nem vörös: ehelyett testszínű, szóval nem hoz sok újat az összképbe.

Kaley Cuoco

És még van két csütörtöki díjkiosztónk. Az első a Critics' Choice Awards, ami nem keverendő össze a Kids' Choice-szal és a Teen Choice-szal (#Choices). Ezen szerintünk az Agymenők című sorozatból ismert Kaley Cuoco volt a legbombább nő, és ezt nemcsak azért mondjuk, mert szeretünk mindent, ami barackszínben csillog, hanem azért is, mert gondoltunk dekoltázskedvelő olvasótáborunkra. Kaley Cuoco is gondolt rájuk, amint azt a képre kattintva még jobban meg lehet tekinteni.

Olivia Culpo

Ki volt a legszebb?

Hatodikként pedig Olivia Culpót mutatjuk, aki megnyerte 2012-ben a Miss Universe-t, és azóta modellkedik-színésznősködik, most csütörtökön pedig a Marie Claire magazin díjkiosztójára ment el.

Ő is egyszínű ruhában van, amint azt nyilván ön is látja: fehérben. De persze nem ez ennek a ruhának a leglátványosabb tulajdonsága, hanem az, hogy a mellszéleket, ha meg nem is mutatja, de mindenképpen sejteti. Nőies, különleges, egyszerre kifinomult és szexi, igaz, azt nem bánnánk, ha kicsit több formája lenne az egyébként szintén áttetsző szoknyának.

Végignézte a képeket? Akkor szavazzon! Ki lett az ön kedvence?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
6 újévi gála 6 legszebb nője – válasszon kedvencet!

Máris dübörög a díjkiosztószezon! A hét legjobb női közé Angelina Jolie feketében, Katy Perry ezüstben, Jessica Chastain vörösben került be.

9 · Jan 14, 2018 03:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments