Tegnap volt vízkereszt, ez azt jelenti, hogy lehet leszedni a karácsonyfákat, mert ma kezdődik a farsang és a báli szezon. Ráadásul ez egyben az első vasárnap is az évben, ami a sokéves hagyomány szerint azt jelenti, hogy a heti trendben az előző esztendő győzteseit hasonlítjuk össze, hogy bajnokot válasszunk.

Akik még nem ismerik a heti trend sorozatot, azoknak mondjuk, hogy a Velveten minden vasárnap mutatunk hat személyt (az esetek zömében nőket), akik azon a héten valamiért emlékezetesen öltöztek fel, és arra kérjük olvasóinkat, hogy válasszanak közülük kedvencet. Amikor egy héten egy hazai eseményen járunk, akkor a következő vasárnap rendszerint az eseményen részt vevőket mutatjuk a heti trendben, és olvasóink szavaznak, hogy azon a héten ki lett a legszebb.

Így volt ez 2017-ben is, és alább azt a hat nőt láthatja, akik ezeket az év közbeni szavazásokat megnyerték. Hát akkor kezdjük ezt a báli szezont azzal, hogy alább megválasztjuk az előző év legszebbjét! Kíváncsian várjuk, hogy idén kinek sikerül majd őket túlszárnyalni!

Dundika

Minden báli szezonban az egyik legnagyobb durranás a Story gála. Természetesen a legutóbbin is ott voltunk, és utána a heti trendben érdeklődtünk is olvasóinknál, hogy kit találnak a legcsinosabbnak. A Dundika néven híressé vált, a bálra élettársával érkező Hornyák Hajnalka kapta a legtöbb szavazatot, és ez valószínűleg csak részben tudható be annak, hogy össze voltak öltözve Majkával. Mindenkiről több képet láthat a fotóösszeállításban, szóval érdemes kattintani!

Dobó Kata

A Story gála februárban volt, a következő nagy bál, az InStyle eseménye pedig márciusban. Gyakran kritizáljuk a magyar hírességeket, hogy mivel a feketében a legkönnyebb elegánsan öltözni, általában a legtöbben feketét viselnek. Főleg igaz volt ez az InStyle gálájára, ahol ráadásul az is volt a szabály, hogy csak feketét és aranyat lehetett viselni – természetesen a két szín közül jóval többet láttunk az előbbiből. Dobó Katának is csak a kiegészítői voltak aranyszínűek, de önök ezzel együtt is őt választották a legcsinosabbnak. A képeket végiglapozva érthető, hogy miért.

Sarka Kata

Március végén már rég túl voltunk azon az időszakon, ami hagyományosan a báli szezont jelenti, de a Glamour mégis ekkor tartotta évi rendes gáláját. A fekete kosztümöt viselő Sarka Kata többek között Ónodi Esztert előzte meg a szavazáson. Sarka Kata sminkje meglehetősen visszafogott volt ezen az estén, a dekoltázsa viszont egyáltalán nem volt az – mindenesetre érdekes, hogy Dobó Kata korábbi szerelésére rímel ez az öltözék annyiban, hogy itt is egy csupafekete ruhát láthatunk, színes kiegészítőkkel (táskával-cipővel).

Ónodi Eszter

De Ónodi Eszter pillanata is eljött áprilisban, a a tévés kritikusok díjátadóján (Televíziós Újságírók Díja), ahol egyrészt nyert egy díjat, másrészt az eseményt feldolgozó heti trendben őt választották meg olvasóink a legcsinosabbnak. Ónodi Eszterben pont az a jó, hogy őbenne ott van egy klasszikus, mainstream szupersztár, de benne van egy alternatív, különleges művésznő is, ráadásul ezt a két oldalát a legjobb pillanataiban egyszerre is meg tudja mutatni. Ez egy ilyen pillanat volt, ez az öltözék pontosan egyenlő mértékben tartalmaz klasszikus és szokatlan elemeket.

Schell Judit

Nem csak a huszonéves modelleké a világ! Nagy örömünkre a mezőny felét ebben az évben negyvenen túli színésznők teszik ki: a 43 éves Dobó Kata és a 44 éves Ónodi Eszter után a szintén 44 éves Schell Judit a harmadik színésznő ebben az összeállításban. Őt a Terápia című sorozat harmadik évadjának bemutatója kapcsán mutattuk az idén először heti trendben (de nem utoljára), többek között Jakabos Zsuzsannát is maga mögé utasította a szavazásban ezzel a különleges fazonú felsőrésszel és halványkék, felsliccelt szoknyával.

Radics Gigi

Ki volt a legszebb?

És Schell Judit szerepelt idén még egyszer heti trendben, de ez az alkalom kicsit kakukktojás a sok gála között, mert az Álomutazó című musical eseményéről volt szó, és nem estélyi ruhák, hanem színpadi jelmezek közül kellett választani.

A nyertes végül mégis az a jelmez lett, amelyik a leginkább emlékeztetett egy estélyire, de ezt nem Schell Judit viselte, hanem Radics Gigi. A mese szerint így fog kinézni egy elegáns-dögös női reklámarc a jövő hirdetéseiben, és úgy tűnik, a jelmeztervező számítása bevált, mert a jelen nézőinek legalábbis ez a szerelés tetszett a legjobban.

Ha még nem tette volna meg, most lapozza végig a fotókat, aztán szavazzon a kedvencére! Tavaly ilyenkor Bálizs Anett győzött, kíváncsiak vagyunk, ki veszi most át tőle a stafétabotot!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dobó, Ónodi, Sarka – 2018-ban őket kell majd lepipálni a gálákon

Íme 2017 legszebb női és legcsinosabb ruhái a Velvet-olvasók sokezer, az év folyamán leadott szavazata alapján. Válasszunk közülük bajnokot!

263 · Jan 07, 2018 08:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments