Egy hete írtuk meg, hogy Bódi Sylvi gardróbvásárt tartott, azaz eladta használt ruháit: köztük használt bugyijait is. Az akcióval kapcsolatban utóbb ezt írta az Instagramon, mutatva egyik kedvenc melltartóját, amit 20 éve vett Debrecenben, és azóta is hord:

Aki ismer, az tudja, hogy egy laza, vagány forma vagyok és ezt az egész bugyis dolgot poénnak szántam. Humorérzéket persze nem mindenkinek egyformán osztottak, így nyilván akadt pár olyan tag, akinek ez nem tetszett. [...] Engem boldogsággal tölt el, hogy tudom, hogy egy-egy kedvenc ruhadarabom új gazdára talál olyan valaki személyében, aki végre hordani is fogja azt és örül neki. Ezért is örülök mindig nagyon a visszajelzéseknek, fotóknak, melyeket a kis vásárlóimtól kapok.

Bódi Sylvi a kis vásárlóitól nem csak visszajelzéseket és fotókat kapott, hanem legalább félmillió forintot is, a Blikk azt írja most ugyanis, hogy Bódi Sylvi és barátnője a bevételből 500 ezer forintot kioszt különböző jótékonysági szervezetek javára. Ami, akárhogy is nézzük, egy szép gesztus, mert akkor se mondhatnánk semmit, ha az egész összeget megtartotta volna magának.

És még a következő rövidhíreket ajánljuk az ön figyelmébe, ha még maradt egy-két korty a kávéból.

  • Janza Kata, az Operettszínház 45 éves színésznője egyvalamit nem nagyon szeret magán: hogy megereszkedett az álla, azaz tokája van kialakulóban, hiába nincs elhízva. Erről a Dorian Gray arcképének bemutatója kapcsán beszélt a Blikknek.
  • Szintén a Blikk híre, hogy Béres Alexandra Obertauern díszpolgára lett. Obertauern egy télisport-központ Ausztriában.
  • Valamint akik kíváncsiak Gáspár Laci feleségére, Nikolettára, de nem látták a tegnap esti Fókuszt, azoknak ajánljuk a következő videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Félmilliót hozott Bódi Sylvi használtbugyi-vására

A modell/szörfös azt mondja, viccnek szánta az akciót, de nemes célra ajánlott fel a bevételből. Hírek kávé mellé.

10 · Jan 19, 2018 07:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments