Másfél év járás után szakított Gyurta Dani és Cserpes Laura - derül ki a Blikk kedd reggeli számából. Bár a lapnak egyik érintett se nyilatkozott, megtette helyettük egy ismerős, aki elmondta, mi vezetett ahhoz, hogy az úszó és az énekesnő szétmentek.

(...) egy ideje nem volt minden felhőtlen. A rengeteg munka teljesen felőrölte a kapcsolatukat. Gyurta Dániel most is éli az aktív sportolók mindennapjait, azaz rengeteget edz vagy külföldi edzőtáborokba utazik

- magyarázta az informátor.

  • Eközben Sebestyén Balázs a vakbélműtétjéből lábadozik, de ez hosszabb időt vesz igénybe, mint tervezte. A műsorvezetőt szombaton operálták, a Blikk pedig SMS-ben kereste meg, hogy érdeklődjenek, mikor tér vissza dolgozni, mint kiderült kedden még biztos nem. 
  • A Bors is egy műtétről számol be, de ők Kozma Orsi EXTRÉM operációjáról írnak. Az énekesnő arról mesélt a lapnak, hogy egy születési rendellenesség miatt le volt nőve a nyelve és emiatt kétszer is kés alá kellett feküdnie. Egyszer születése után közvetlenül, majd 18 éves korában vágták fel a nyelve alatti részt, azóta pedig állítása szerint úgy pörögnek az r betűi mint senki másnak.
  • A végére pedig egy örömhír: hétfőn megszületett Vastag Tamás második fia, Péter. A Blikk híradása szerint a gyerek előre eltervezett napon született és az apa is ott volt a szülésnél.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szakított Cserpes Laura és Gyurta Dániel - hírek kavé mellé

És Sebestyén Balázs lábadozásáról is vannak friss információk.

21 · Jan 23, 2018 07:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments