Cserpes Laura és az olimpiai-bajnok úszó, Gyurta Dani, tavaly november óta járnak hivatalosan, és úgy tűnik nagyon jól megvannak. Annyira, hogy az énekesnő most már a testén is hordja pasija nevét, ezt pedig az Instagramján mutatta meg. Cserpes Laura ugyanis beszerzett egy "Team Gyurta" feliratú pulóvert, ami alá a fotó alapján semmit, vagy szinte semmit nem vett.

Az új kedvenc pulcsim⚪️

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

De nem ő az egyetlen szerelmes magyar híresség mostanában az Instán. Dobó Kata és Zsidró Tamás már nyíltan és büszkén vállalják a kapcsolatukat. Annyira, hogy már nekünk is beszéltek róla és készségesen szoktak pózolni együtt a celebeseményeken. Ez például arra is jó, hogy ha Dobó Kata szerelmes hangulatba kerül, bármikor legyen kéznél egy ilyen kép kettejükről, hogy megoszthassa:

💕

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés,

ÉÉÉÉÉÉS! Még pont a híradónk végére befutott Vajna Timi új imázsvideója, amiben már számára is nehéz újat mutatni, és nekünk is nehéz újat írni róla. Ismét tengerpart, naplemente, fürdőruha. Ha lemaradt volna az előző részekről, és tartana attól, hogy ezek hiányában nem fogja érteni a friss epizódot, akkor itt, itt, itt és itt felzárkóztathatja magát belőle!