A Kardashian-Jenner lányok a Calvin Klein új kampányának arcai, a reklámfotóik pedig hétfőn debütáltak. Bár kétség kívül nagyon szexi képek készültek, mégis egyetlen szereplőre figyel mindenki, Kylie Jennerre, aki testvéreivel ellentétben látványosan takargatja magát a képeken.

Ezen például a szélén, pokrócba csavarva látható:

Ez pedig azért érdekes, mert a modell állítólag terhes. Hónapok óta téma ez, a külföldi sajtóban tényként kezelik, ám ő még egyszer sem nyilatkozott róla nyilvánosan. És bár beszélni nem beszélt még róla, mindent megtesz azért, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy hónapok óta egyszer sem tette közszemlére a hasát. Ezen a képen szintén nem nehéz kitalálni, melyik ő. Igen, az akin egyátalán nem látszik a reklámozott fehérnemű:

The kardashian/jenner family for Calvin Klein #mycalvins #ourfamily @kimkardashian @kourtneykardash @khloekardashian @kendalljenner @kyliejenner ---------------------- [Follow @kylie.babes for more] ---------------------- Tags: #kyliejenner #arianagrande #love #like4like #gaintricks #gainparty #likeforfollow #fashion #style #blogger #인스타데일리 #데일리그램 #인스타데이 #데일리#일상 #소통 #소통그램 #일상그램 #일상스타그램 #인스타데일리 #데일리그램 #인스타데이 #데일리#일상 #소통 #소통그램 #일상그램 #일상스타그램 #소통스타그램 #맞팔 #선팔 #인친 #팔로우 #빨로미빨로미나를따라빨로미 ----------------------

La Kylie🦋| Ily 65k♡✨😍 (@kylie.babes) által megosztott bejegyzés,

Kylie Jenner esetében egyébként ez azért érdekes, mert - családja többi tagjához hasonlóan - ő is híres arról, mennyire szereti magát mutogatni. Nyáron, a születésnapját kifejezetten erotikus fotókkal ünnepelte és egyéb fontos alkamakkor sem szokott megmaradni a ruhájában. Szóval egy olyan fotó, amin a háttérben, állig begombolt ingben szerepel, tényleg gyanús.

Mindenesetre hamarosan véget érhetnek a találgatások vele kapcsolatban, a hírek szerint ugyanis amennyiben tényleg terhes, akkor a gyereke (akiről már az is tudni lehet, hogy lány lesz, ha lesz) februárban születik majd. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szinte már röhejes, mennyire takargatja Kylie Jenner a terheshasát

A Kardashian-Jenner lányokról nagyon szexi fotósorozat készült, az egyetlen azonban, aki látványosan nem mutogatja magát, az állítólag terhes Kylie.

5 · Jan 23, 2018 02:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments