Ha van 12 perce, nézze meg Tatár Csilla 34 kérdésből álló interjúját Rubint Rékával, amit edzés közben készített vele! Ha nincs 12 perce, nem baj, nekünk volt, alább felsoroljuk a legérdekesebbeket a riportból.

Szóval Rubint Réka azt mondja, hogy sose szokott beteg lenni, hogy a legnagyobb példaképe Madonna, hogy a lányát Lara Croftról nevezte el Larának, meg hogy a múltkor Istenes Bence etetett vele egy süteményt, de egyébként 16 éve nem evett cukrot. Gyerekkorában Brekinek, illetve Rudinak csúfolták, viszont jóval később Schobert Norbertnek a humorába szeretett bele, meg abba, ahogyan udvarolt: rózsacsokorral, szerelmes dalokkal – csak a fehér ló hiányzott alóla.

És a kedvenc részletünk, amikor Tatár Csilla felteszi azt a kérdést, hogy „kedvenc dalod címe?”, amire Rubint Réka azt feleli, hogy

a kedvenc dalom címe az Angyalok városa főcímdala.

Ezek szerint Rubint Réka nem tudja a kedvenc dalának a címét, amin kevésbé lepődtünk meg, az viszont szinte sokkoló, hogy a leírásból úgy tűnik, hogy Alanis Morissette-től az Uninvitedról van szó, ami annyira jó szám, hogy nem néztük ki Rubint Rékából, hogy egyáltalán ismeri. Ezúton is elnézést kérünk Rubint Rékától.

És ezen kívül azt tudjuk még elmondani, hogy

  • VV Soma Való Világ-győztes mindig is szeretett volna a tévében dolgozni, hát ez most összejött neki, felvették a Survivor 2 castingjának stábjába. Ezt a Blikknél olvastuk.
  • Ha meg szeretné nézni Gundel Takács Gábort rettenetes/vicces arany műfogakkal, klikkeljen tovább a műsorvezető Facebookjára.
  • Dolly a Dolly Rollból a megasztáros Palcsó Tamással alakított együttest Dolly Plussz néven, közli a Bors.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Réka: „a férjem alól csak a fehér ló hiányzik”

Tatár Csilla 34 kérdést tett fel Rubint Rékának, aki azt is elmesélte, miért pont Larának keresztelték a lányukat.

126 · Jan 25, 2018 08:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments