Ha már ennyit vagyunk elfoglalva a férfidivattal, de folyton a negatívumokat emeljük ki, most az egyszer végre mutatunk valakit, aki viszont abszolút pozitív példa, főleg a saját kategóriájában. Mármint a politikusok között.

Justin Trudeau, kanadai miniszterelnök, egyébként is egy népszerű figura, mert jóképű és menő. Ráadásul ehhez még van annyira intelligens is, hogy a divatot szintén a saját oldalára tudja állítani, pedig ez olyasvalami, amivel a többség meg sem próbálkozik. Pedig mennyire szimpla trükk ez és mennyire sok mindent ki lehet vele fejezni! Trudeau a héten a világgazdasági fórumon megint formában volt, de kezdjük egy kicsit korábbról! Illetve először is kibökjük:

ebben a cikkben Justin Trudeau zoknijairól lesz szó.

Pöttyös

Szóval egy öltönyös miniszterelnökön, akit mintha skatulyából húztak volna ki, már egy pöttyös zokni is feltűnik, jó példa erre a fenti kép. Főleg egy egyébként teljesen fekete és konzervatív szettnek tesz jót, ha egy minimális adag mintával egy váratlan helyen visz bele az ember egy kis színt. Nem ez Trudeau egyetlen pöttyös zoknija, mutatunk egy másik példát is a képösszeállításban!

Juharleveles

Még korábbi a fenti kép: 2016 júliusában készült egy állami rendezvényen, ahol Trudeau Károly herceggel találkozott. Kanada nemzeti ünnepén a miniszterelnök a kanadai zászlón látható juharlevéllel díszített zoknit viselt, elég egyéni módon kimutatva hazafias érzelmeit. Üzenete van, de közben jópofaság is, a képről eléggé úgy tűnik, hogy a walesi hercegnek is bejött az ötlet.

Star Wars-os robotos

Talán ez volt Justin Trudeau eddigi leghíresebb zokniválasztása, amivel rögtön a világ tudomására adta, hogy szereti a Csillagok háborúját, ezzel pedig közvetve azt is, hogy ő nem egy begyöpösödött, a világról tudomást sem vevő politikus, hanem ő maga is ugyanabban a világban él, mint mi. Ráadásul a robotos zoknit 2017. május 4-én húzta fel, azaz a nemzetközi Star Wars napon, merthogy tudják: a filmsorozat egyik szállóigéje, hogy Az erő legyen veled!, és ez eredetiben úgy hangzik, hogy May the force be with you, aminek az első három szava úgy hangzik, mint a május 4-i dátum.

Star Wars-os Chewbaccás

És ha egyszer bejött, miért ne alkalmazta volna ugyanazt a húzást többször is? Tavaly szeptemberben Trudeau megint Star Wars-os zoknit villantott, ami ezúttal Chewbaccát ábrázolta. Ebben az egészben az a csodálatos, ahogy a kanadai miniszterelnök(öt öltöztető személy) megtalálja azt a ruhadarabot, amin egy ilyen pozícióban lévő férfi még presztízsveszteség nélkül viccelődhet. Mennyire kínos lenne ugyanez a szett, ha mondjuk nem a zokni lenne chewbaccás, hanem a nyakkendő?! Így viszont csak éppen egy picit vannak áthágva a protokollszabályok, Trudeau nem komolytalankodja el, de nem is uncsi tojásfej.

Felelős és szerethető egyszerre – na ez az az imázs, amire a normális politikusok egy normális országban elvileg minden erejükkel törekednek. Persze ezt az imázst nem csak zoknikkal lehet elérni, Trudeau sem csak zoknikkal éri el, de azért az öltözködése is segít egy hangyányit. Vagy nem is olyan hangyányit.

SzarvasoS

Trudeau legjobb zoknijai közül nem hagyhattuk ki ezt a szarvasosat sem, részben azért, hogy az összeállítás végére két állatos minta kerüljön. A kettő közül az első ez, ami egyrészt megintcsak vicces, másrészt megintcsak hazafias, hiszen Kanada egyik legfontosabb állata a szarvas. Persze van annyi csavar a dologban, hogy ez a zokni mintha nem élő állatot, hanem trófeát ábrázolna, plusz említésre méltó azért is, mert azon ritka szarvasos ruhadarabok közé tartozik, amelyek nem karácsonyiak is egyúttal. Ez egy nem karácsonyi szarvasos zokni, kedves nézőink.

Kacsás

Ön szerint melyik Justin Trudeau legjobb zoknija?

És akkor itt a végén mutatjuk végre a zoknit, amit ezen a héten Davosban mutatott meg Justin Trudeau a világ szemét képviselő fotósoknak:

kacsás!

Ebbe aztán a világért sem szeretnénk belemagyarázni semmit, de az biztos, hogy a legkomolytalanabb Trudeau eddig látott zoknijai közül. Egy ennyire semmilyen-elegáns öltönnyel kombinálva ennek is az az üzenete, hogy ha kell, Trudeau komoly tud lenni és felelős férfiként vesz részt a politikai megbeszéléseken, de azért a világ sorsának megtárgyalása közben sem veszíti el se az egyéniségét, se a humorérzékét.

Ön szerint melyik a kanadai miniszterelnök legjobb zoknija? Szavazzunk ebben a roppant fontos kérdésben mindannyian!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ennyire okosan még ember nem viselt zoknit

Na ki villantott kacsás zoknit a drámai világgazdasági fórumon Davosban? Hát persze, hogy az a férfi, akinek Star Wars-os és szarvasos zoknijaira már rácsodálkozott a világ.

346 · Jan 28, 2018 02:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments