A Harvey Weinstein körüli botrány egyik beindítója volt, hogy Rose McGowan közzétette, hogy a filmproducer megerőszakolta. A színésznő később Ben Afflecket is támadni kezdte, akiről videós bizonyítékok alapján az mindenképpen elmondható, hogy nem minden helyzetben viselkedett kifogástalanul. Rose McGowan azt állította, hogy ő szólt arról Ben Afflecknek az 1997-es Sundance filmfesztiválon, hogy Harvey Weinstein megerőszakolta, de Affleck nem tett semmit.

A Daily Mail most egy hosszú cikket közöl az Weinstein-McGowan-Affleck háromszögről, amiben a fő újdonság, hogy a lap „látott” egy emailt, amelyet Ben Affleck írt Harvey Weinsteinnek.

Soha nem mondta nekem, és soha nem is jutott eszembe, hogy [McGowant] megtámadták volna

– írja Affleck ebben az üzenetben, hozzátéve, hogy nem tudott semmiről, amit a színésznő tett vagy állítólag tett, és hogy az ezzel ellentétes állítások hazugságok.

A kérdéses időszakban Rose McGowan menedzsere bizonyos Jill Messick volt, akiről a színésznő azt állítja, hogy szintén tudott a nemi erőszakról, de nem szólt semmit, sőt, hasznot húzott a dolog eltussolásából, mert később kapott egy vezetői állást Weinstein egyik cégénél, a Miramaxnál. Egy másik emailre hivatkozva a Daily Mail most azt írja, hogy Messick szintén tagadja ezeket a vádakat, mert az egykori menedzser így számol be a vitatott esetről:

Másnap találkoztunk, és magától mesélte el, hogy előző este beszállt a jacuzziba Mr. Weinsteinnel.

Messick szerint McGowan akkoriban legalábbis úgy mesélte el neki a sztorit, mint egy sajnálatos döntését: a színésznő azt mondta, megbánta, hogy Weinsteinnel fürdőzött, de hozzátéve, hogy ez a saját akaratából történt. Rose McGowan természetesen ezek ellenére kitart a saját igaza mellett, most egy könyvet is írt a történetről Brave (Bátor) címmel, ezt promózza a napokban sajtómegjelenésekkel.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ben Affleck tagadja Rose McGowan vádjait

A színésznő azt mondja, Affleck tudta, hogy megerőszakolták. Ugyanezt a vádat McGowan egykori menedzsere is cáfolja.

12 · Jan 31, 2018 12:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments