A Hollywood Reporter egy rendkívül hosszú interjút készített Lenny Dykstra volt baseballjátékossal, aki annak idején jó barátságot ápolt Charlie Sheennel. A férfi a cikkben részletesen beszélt a színészről, és ő is megerősítette azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Sheen több olyan nő elől is eltitkolta, hogy HIV-pozitív, akikkel valaha szexuális kapcsolatba került. 

Ebben persze már sok újdonság nincs, mindenki tud a Charlie Sheent érintő HIV-ügyről, amiről már ő is több ízben beszélt, így azt is elmondta, hogy kezelik, védekezik, és óriási összegeket hagyott különböző nőknél a hallgatásukért cserébe.

Most azonban nagyon nem ez a téma van terítéken, Dykstra ugyanis azt állítja, hogy 

CHARLIE SHEEN MEGÖLTE RÉGI ASSZISZTENSÉT, RICK CALAMARÓT.

Calamaro 2012-es haláláról eddig annyit lehetett tudni, hogy a házvezetőnője talált rá a lakásában, az ágyban fekve, egy üveg Jack Daniel's társaságában. A boncolás során azonban nagymértékű, ópiáttartalmú fájdalomcsillapítót (fentanilt) találtak a szervezetében, továbbá megerősítették, hogy a férfi depresszióban szenvedett, és vényköteles fájdalomcsillapító és szorongásoldó gyógyszereket szedett rendszeresen. 

Dykstra  (aki amúgy kábítószerbirtoklás és autólopás miatt három évig börtönben is ült) azonban azt állítja, valójában Sheen ölte meg a férfit, amiért az leleplező könyvet írt róla. 

Miután Lenny Dykstra kijött a börtönből, úgy emlékszik, találkozott Sheennel, akitől megkérdezte, hogy mi történt Calamaróval. 

Úgy érted, Halott Rickkel? Mégis mi a faszom történhetett azzal a rohadt szemétládával, aki 5 millió dollárt akart kizsarolni belőlem? Megkapta tőlem az aranylövést

- idézi az interjúban Dykstra Charlie Sheent. 

A Hollywood Reporter cikke ugyanakkor rámutat arra, hogy Dykstrának semmilyen bizonyítéka nincs arra, amit mond, Sheen ügyvédje, Shane Bernard szerint pedig kifejezetten gyalázatos, hitvány és nevetséges minden, amit a férfi állít - annak ellenére, hogy a volt menyasszonyával, Brett Rossival folytatott per során bebizonyosodott, hogy a színész hajlamos arra, hogy halálosan megfenyegessen olyan személyeket, akikhez érzelmi szálak fűzik. De ettől persze még nem lesz gyilkos senkiből. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Charlie Sheent gyilkossággal vádolja egy régi barátja

A férfi azt állítja, hogy a színész ölte meg egy volt asszisztensét, amiért az leleplező könyvet írt róla.

8 · Feb 08, 2018 12:32pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

(The Hollywood Reporter