Ez neki amolyan ceremónia

- nyilatkozta a Hot! magazinnak Pintér Tibor azzal kapcsolatban, hogy a nyolcvan éves édesanyja mos rá, és eteti őt. A nagy sikerű Jimmy-musical atyja azt is hangsúlyozta, hogy szerinte az élteti az anyukáját, hogy van kiről gondoskodnia, ezért a színész hetente visz neki egy garnitúra koszos ruhát, így támogatva őt a vágyai kiteljesítésében. 

NÉZZÜK CSAK, MIT ÍRNAK MÉG A LAPOK! 

  • Fontos vizsgán Bukott meg Hosszú Katinka címmel és Hosszú Katinka is megbukott egy fontos vizsgán leaddel hangsúlyozza a Bors, hogy Hosszú Katinka is megbukott egy fontos vizsgán. Ha elolvassuk a cikket, kiderül, hogy ez gyerekkorában történt, amikor a minimumvizsgát kellett teljesítenie (azért, hogy az úszószövetség engedje versenyezni), de ő a gyorsúszás helyett inkább játszani ment. Elképesztő! 
  • Árpa Attila a Blikknek vallotta be, hogy régen nehezen kezelte az indulatait, és ha valaki csúnyát mondott a családjának/ra, annak ököllel verte be az arcát. Ez az időszak azonban már elmúlt, állítja.
  • Majoros Hajnalkát két héttel ezelőtt megműtötték, miután nyitott hasfalat diagnosztizáltak nála, írja a Story magazin. A felépülésben a gyógytorna és a pihenés segíti. 
  • Szerdán kezdődött meg Rékasi Károly 2015-ös balesetének tárgyalása, amelyen a vádlott mélységes együttérzéséről biztosította a színészt, aki csak annyit szeretne, ha elismernék a férfi felelősségét. Az kevésbé érdekli, hogy valószínűleg milliós kártérítést fog kapni, pedig az ügyvéd szerint erre kell számítania. Ha az ennél érzelemdúsabban megírt részletekre kíváncsi, a Blikk cikkében keresse. 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Még mindig a 80 éves anyukája mossa Pintér Tibor gatyáit

Szerinte ez élteti őt. Lapszemlénkben Rékasi Károlyról, Hosszú Katinka vizsgájáról és Árpa Attila agresszív magatartásáról is ejtünk pár szót.

127 · Feb 08, 2018 08:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments