A Harvey Weinstein-botrány kapcsán Quentin Tarantino filmrendezőt is elővették, elsősorban Uma Thurmannal közös munkái kapcsán. Most a Jezebel további kellemetlen részleteket túrt elő a Ponyvaregénnyel még a '90-es években sztárrá vált rendezőről, és az egyik történet főszereplője Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője. Az eset a Terrorbolygó című film forgatásán történt 2006-ban, ami azért nem volt olyan régen, de még akkor is annyira szórakoztatónak találták az esetet, hogy film DVD-jén bónuszanyagként ott is van.

Ezt a filmet Robert Rodriguez rendezte, Quentin Tarantino producerként vett részt a munkálatokban, illetve egy erőszakoskodó férfi szerepét is elvállalta. Amint az a fenti részletből jól látszik, egy alkalommal úgymond annyira beleélte magát a szerepébe a forgatáson, hogy valóban megharapta az áldozatot játszó Fergie-t, de úgy, hogy annak a nyoma ott is maradt az énekes-színésznő karján. Ráadásul minderről később a rendező mosolyogva mondja, hogy á, nem is vérzett, ráadásul

ilyen előfordul, ha az ember beleéli magát a szerepébe.

Ugyanebben a Terrorbolygóban egyébként Rose McGowan is szerepelt, aki új könyvében azt említi meg Tarantinóról, hogy sokan dicsérik, hogy milyen erős női karaktereket szerepeltet a filmjeiben, de közben meg az is igaz, hogy Tarantino ugyanezeket a nőket „szarrá veri puszta élvezetből”.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tarantino Fergie-t is megharapta anno egy forgatáson

2006-ban a Terrorbolygó című filmben Tarantino nem rendezett, hanem játszott. Túlságosan beleélte magát a szerepbe, videó is van az esetről.

2 · Feb 09, 2018 01:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments