Először mutatunk két fotó, ami az elmúlt hétvégén készült. Mindkét képen egy-egy világhírű színész látható annak ellenére, hogy hatalmas burjánzó szakáll fedi az arcukat. Önnek pedig ha van kedve, töltsön el pár pillanatot azzal, hogy megpróbálja kitalálni, ki van a fotón. De aggodalomra semmi ok, a képek után úgyis megmondjuk a megfejtést!

Ha az előző fotóra csak legyintett, hogy az a könnyű, akkor nézze a nehezebb feladványt!

Nos, talán arra nem volt nehéz rájönni, hogy az első képen Kurt Russell szerepel, akinek nyomós oka van arra, hogy ilyen nagy szakállat növesztett. A színész ugyanis egy karácsonyi filmet forgat, amiben a Télapót alakítja.

Ezzel szemben, a második fotón látható Nick Nolte-nak, vélhetően csak simán nincs kedve nincs borotválkozni, így hagyja hogy a szőr lassan átvegye az uralmat az arca felett. Persze az ő esetében a szettje is figyelmet érdemel, hiszen nemcsak baromi laza, de a külföldi lapok szerint egyenesen a pizsamájában ment vásárolgatni. A színész egyébként mintha sportot csinálna az igénytelenségből, erre pedig időről-időre rácsodálkozunk, mint ebben a korábbi cikkünkben is:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Felismeri a hatalmas szakáll mögött rejtőzködő világhírű színészeket?

Két olyan hírességet is mutatunk, akinek az arcszőre láttán a favágószexuális hipszterek is megnyalnák a tíz ujjukat.

46 · Feb 12, 2018 11:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments