A Vajna házaspárnak elég sűrű hétvégéje lehetett. Rendesen meg is dolgoztatták az egész bulvármédiát.

A Velveten megírtuk, hogy Andy Vajna visszadobta felesége kisfilmjének forgatókönyvének első változatát, mert nem volt jó. De ennél sokkal érdekesebbnek bizonyult pár komment az Instagramon, amit maga Vajna Tímea követett el miután kiderült, hogy férje a titkárnőjével, Ágival jelent meg a Story Gálán. A filmügyi kormánybiztosné olyanokat írt, hogy 

„Andy részéről már többről van szó, mint kísérőről, mint egy kísérőről és asszisztensről."

Illetve egy kommentelő megkérdezte, hogy akkor így már nem is fog gyereket szülni férjének, mire Vajnáné azt válaszolta, hogy 

„Hát nem."

Azóta ezt a megjegyzést törölte. Közben az is kiderült, hogy Vajna Tímeaának 8 hónapja semmi baja nem volt azzal, sőt, örült neki, hogy férjét más nőkkel látták.

De még nem lélegezhetünk fel.

Vajna Tímea a következő képet osztotta meg egy kérdéssel megtoldva, hogy

Lesz-e vajon köv. Miss Universe?

Merthogy 2016-ban volt az utolsó. Döbbenet. Elröppent egy év Miss Universe Hungary nélkül. de hogy, és miért? Vajna tímea 2017 májusában nyilatkozta, hogy befejezte/átadta a magyarországi Miss Universe szervezését. 

Úgy tűnik, hogy a Vajna Tímea által említett szuper csapat vagy nem kapta meg végül a Miss Universe Hungary szervezési jogát, vagy megfeledkeztek róla. További aggodalomra adhat okot, hogy ugyan a Miss Universe Hungary Facebook-oldala aktívan működik, addig az impresszumban megadott missuniversehungary.hu konkrétan nem elérhető.

Próbáltuk felvenni a kapcsolatot a Miss Universe Hungary-vel. Amint válaszolnak megkeresésünkre, közöljük a további fejleményeket.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Újabb sokk! Vajna Tímea se tudja, hogy mi lesz a szépségversenyével?

Vajon éesz-e következő Miss Universe? - teszi fel a kérdést Andy Vajna felesége.

32 · Feb 12, 2018 01:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments