Az American Horror Story című sorozat 2011-ben indult, és az első évad egy kísértetlakta Los Angeles-i házban játszódott. Az évad utólag a Murder House, azaz Gyilkosságház címet kapta, így ez lett a beceneve a forgatás helyszínéül használt háznak is. Az ingatlant 2015-ben vásárolta meg egy bátor (és gazdag) pár 3,2 millió dollárért, ami kb. 800 millió forint. Ők azt mondják, rákerestek ugyan a házra a vásárlás előtt, de se innen nem derült ki, se az eladók nem tájékoztatták őket arról, hogy mennyire elszántak az American Horror Story rajongói. Ezért a pár most az előző tulajdonost és az ingatlanközvetítőt is perli, ennek kapcsán készült az alábbi riport.

Amint az a CBS tudósításából kiderül, az igazából Rosenheim Mansion nevű házban az évtizedek során több filmet is készítettek, de valamiért az American Horror Story volt az, ami ilyen kultikus népszerűséget szerzett. A rajongók nem elégszenek meg egy-egy, a ház előtt az utcán készült fotóval, többször is betörtek már a házba. A behatolók ellen kerítést emeltek, ezen átmásztak, tönkre téve azt. A tulajdonosoknak a tavalyi év során három-négyszer ki kellett hívnia a rendőrséget.

A legfurábbak mindenesetre azok a rajongók voltak, akik egy munkagéppel érkeztek, aminek felemelhető kosárba beszállva próbáltak meg a magasból belátni a házba. A villában lakó pár, Ernst Von Schwarz és Angela Oakenfold azt mondja, nem szeretnének elköltözni, de úgy érzik, joguk van kártérítésre azok miatt, amiket a házuk hírneve miatt elviselni kénytelenek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem bírnak a rajongókkal az AHS horrorházának új tulajdonosai

A házat, ahol az American Horror Story első évadát forgatták 2011-ben, folyamatosan látogatják a rajongók, bemásznak, betörnek, fényképezkednek.

14 · Feb 14, 2018 02:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments