Októberben írtuk meg, hogy Dér Heni énekesnő és Vincze Gábor focista szakítottak. Most azzal folytatódik ez a történet, hogy az egykori megasztáros a FEM3-nak adott interjúja szerint újra szerelmes. A Bors idézi is Dér Henit, aki így beszél új szerelméről:

Teljesen civil területen dolgozik. Örülök, ezért vagyok ilyen kis flúgos mostanság.

Hát végülis pont ma van Valentin-nap.

És ezek is történtek még:

  • Hajdú Péter azon bosszankodik a Blikkben, hogy valaki ellopta a fotóit és Fabricius Dural néven sajátjaként posztolja őket. A sztoriból az a részlet tetszett nekünk a legjobban, hogy Hajdú Péter szerint ez egy olasz csengésű név. Az olasz nyelvben minden szó magánhangzóra végződik.
  • Arról a sztoriról, hogy Szűcs Judith elment Thaiföldre és rosszul lett a tésztától, a Ripostnál olvashat többet, aki szeretne.
  • Az ötödik Való Világban volt egy Kinga nevű játékos, őt azóta értelemszerűen VV Kingaként szokás emlegetni. A rendes neve Kutai Kinga, és ő a Fókuszban arról beszélt, hogy gyermeket vár, kisfiú lesz, és Benettnek fogják hívni, mint Sebestyén Balázs kisfiát.
  • És itt van egy jó hosszú interjú Hernádi Judittal, amit a Blikk készített és amiben többek között a Heti hetesről is szó van.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dér Heninek új szerelme van

Az énekesnő eddig Vincze Gábor focistával járt, új szerelméről csak egyvalamit lehet tudni. Plusz további hírek Hajdú Péterrel és Szűcs Judithtal.

5 · Feb 14, 2018 07:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments