GettyImages-915043296

Justin Timberlake-et összehozták a telefonos kissráccal

2018.02.14. 13:41

Amint azt mi is megírtuk, volt egy olyan jelenet az egyébként nem túl jól sikerült Super Bowl-os félidei műsorban, hogy Justin Timberlake bement a közönség közé énekelni. Itt szelfizett vele egy kissrác...

...aztán a kissrác ügyet se vetett többet az énekesre, hanem a telefonját kezdte babrálni, miközben körülötte tombolt a parti.

Persze rögtön jöttek a mémek, hogy biztos most guglizza meg, hogy ki az a Justin Timberlake, vagy azért keseredett el, mert csak most jött rá, hogy nem Justin Bieberről van szó.

Ellen DeGeneres nem az a személy, aki csak úgy elenged maga mellett egy olyan sztorit, amiben aranyos gyerek és jószívű gigasztár egyszerre szerepelhet, ezért meghívta a műsorába a mémmé vált kissrácot, akit Selfie Kid néven is emlegetnek, de igazából Ryan McKenna a neve. 13 éves, és nem tudta előre, hogy Timberlake az ő szektorukba fog bemenni a performansz végén. Azt viszont nagyon is tudta, hogy kiről van szó, és pár sorral hátrébbról még oda is tolakodott, hogy szelfizhessen az énekessel. Amikor ez megvolt, a fenti interjú szerint kikapcsolódott a telefonja, és próbálta visszakapcsolni, amikor a mémmé vált képek készültek róla. Mindenesetre Timberlake meghívta a műsorban egy következő koncertjére, hogy egyszer rendesen is találkozhassanak és készíthessenek egy második szelfit is együtt. Hiába, nagyon kell most a promó Timberlake-nek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Justin Timberlake-et összehozták a telefonos kissráccal

A Super Bowl legkínosabb jelenetének két főszereplője Ellen DeGeneres műsorában beszélgetett.

8 · Feb 14, 2018 01:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments