Sarah Jessica Parker tehetségesen nem reagált semmit Kim Cattrall legutóbbi kiborulására, amelyben utóbbi kifejtette, hogy volt kolléganője kegyetlen és képmutató, aki az ő öccse halálát használja fel arra, hogy visszaszerezze magának a jókislány imidzsét. 

Parkernek viszont, úgy fest, semmilyen imidzset nem kell visszaszereznie, mert pont úgy viselkedik, mint akinek még mindig megvan. Azért feltételezzük ezt, mert némi időeltolódással ugyan, de végtelenül megértően és nyugodtan válaszolta meg a minden rajongót foglalkoztató kérdést, hogy

most akkor van harc vagy nincs harc Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall között?

A válasz stílusa és tartalma egyébként akár egy újabb balhé kezdetét is jelentheti, ha abból indulunk ki, hogy Cattrall micsoda indulatokkal viseltetik Parker ellen. 

Az alapprobléma tehát abból fakadt, hogy Kim Cattrall 2017. október 2-án Piers Morgan tévéműsorában volt vendég, ahol természetesen szóba került az évről évre visszatérő téma is, hogy ugyan folytatnák-e a Szex és New Yorkot akár sorozat, akár film formájában. A színésznő azt mondta, egészen különösnek tartja, hogy most kezdenek erről cikkezni a lapok, pedig ő már vagy egy éve folyamatosan nemet mond a dologra, és különben is, vele a stábtagok közül senki nem elég kedves, pláne nem Sarah Jessica Parker. Azt pedig egyenesen kikérte magának, hogy bármiféle elborult feltételeket szabott volna a folytatáshoz - mert hogy sokáig ezt híresztelték. 

A válaszom mindig egy nem volt, egy tisztelettudó, de határozott nem. Sosem kértem pénzt, sosem kértem más projekteket. Az, hogy valamifajta dívaként gondoljanak rám, egyszerűen nevetséges

- mondta a tévéműsorban. Később azt is kifejtette, hogy úgy érzi, kifejezetten mérgező kapcsolat volt Sarah Jessica Parker és közte, beleértve a sorozat többi nőtagját is. Na, most ez jutott eszébe Parkernek hirtelen, aki azóta már több tévéműsorban is pedzegette, hogy kiket tartana esélyesnek Samatha Jones szerepének eljátszására. Most azt mondta, hiába állítják az emberek,

nincs itt szó semmiféle harcról, mindenki haladjon tovább nyugodtan. 

„Sosem gondoltam erre az egészre így, simán csak csalódottak voltunk néhányan, hogy nem folytatódik a film. De soha nem reagáltam semmit arra a beszélgetésre, amit Kim Piers Morgennel folytatott, pedig nagyon sok, számomra igazán bántó dolgot állított. Mi csak átéltük ezt az élményt, ami csodálatos volt, valami, ami semmihez sem fogható. Kapcsolatban voltunk a közönséggel, a várossal, a stábbal, és megosztottunk egymással mindenféle őrült történetet, amit átéltünk. Nem akartam ezzel mindent összekavarni. És egy percig sem gondoltam, hogy valaki másnak kellene eljátszania a szerepét.”

Nem volt itt szó semmiféle harcról, ez az egész csak egy felfújt kitaláció. Persze ő mondhat bármit, amit akar, ehhez joga van. 

Arra pedig, hogy Cattrall igen elítélő hangnemben közölte vele, hogy nincs szüksége a támogatására most, hogy az öccse meghalt, Sarah Jessica Parker továbbra sem reagál. Mondhatjuk, hogy elegáns, de alighanem itt nagyobb feszültség húzódik a háttérben, mint ami a közönség előtt zajlik. 

(Just Jared)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sarah Jessica Parker ügyesen kikerülte a választ Kim Cattrall beszólására

És inkább megválaszolta a mindenkit foglalkoztató kérdést: most akkor van harc vagy nincs harc Carrie és Samatha között??

12 · Feb 15, 2018 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments