Évente általában minimum egyszer felmerül az a kérdés, hogy folytatják-e akár film, akár sorozat formájában az egykor szupersikeres, Szex és New York című sorozatot. Az idei eset annyiban különbözik a korábbiaktól, hogy most már valakit konkrétan kikiáltottak álomgyilkosnak, aki miatt biztosan nem áll össze újra a négy főszereplő, hogy igyanak, péniszeket vegyenek a szájukra, és a többi, és a többi. (Az előzményeket itt és itt olvashatja el.)

Az álomgyilkos Kim Cattrall (borítóképünkön) október 2-án Piers Morgan tévéműsorában volt vendég, ahol természetesen szóba került ez a téma is. A színésznő azt mondta, egészen különösnek tartja, hogy most kezdenek erről cikkezni a lapok, pedig ő már vagy egy éve folyamatosan nemet mond a dologra - szerinte a stáb tagjainak szebben kellene viselkedniük vele. Főleg Sarah Jessica Parkernek.

Komolyan gondolom, hogy lehetett volna kedvesebb is. Nem tudom, mi a baja, soha nem is tudtam.

Évek óta hallani pletykákat arról, hogy a sorozat négy főszereplője a valóságban nem volt jó barátnő, és hát ez a közös munkánál nem is alapfeltétel. Most viszont úgy tűnik, hogy nyílttá válik a köztük lévő háború - amelyben már Kristin Davis is megnyilvánult ugye valahogy.

Valaki más pedig állítólag a People-nek szivárogtat, akik rá hivatkozva azt írják, akárhogy is csűri-csavarja a szavakat Cattrall,

Kim ölte meg ezt a filmet,

és bár azt mondja, 2016 óta nem akar szerepelni a filmben,

még idén nyáron is egyeztetett róla, hogy csatlakozik-e, vagy sem.

Cattrall egyébként a tévéműsorban azt is kikérte magának, hogy mindenféle feltételeket szabott volna a folytatáshoz (olyanokkal hozták hírbe, hogy akkor vállalta volna, ha a stúdió pénzt ad másik projektjeire, stb.). Háromszor kérték fel, minannyiszor visszautasította.

A válaszom mindig egy nem volt, egy tisztelettudó, de határozott nem. Sosem kértem pénzt, sosem kértem más projekteket. Az, hogy valamifajta dívaként gondoljanak rám, egyszerűen nevetséges.

Kim Cattrall mellesleg hatvanegy éves, és valahol meg tudjuk érteni, ha nincs kedve szexmániás asszonyt alakítani. Végül ő maga javasolta, hogy ha akarják, folytassák nyugodtan nélküle, és játssza el mondjuk egy fekete-, vagy spanyol-amerikai színésznő Samantha Jones szerepét.

(US Weekly, People, Jezebel)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez már nyílt háború a Szex és New York stábjában

Kim Cattrall szerint szebben is viselkedhetnének vele a többiek, amúgy meg pótolják valaki mással, ha ennyire akarják a folytatást.

9 · Oct 04, 2017 12:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments