tk3s goff beyonce and ja 2514253

Ön el tudna bulizni 30 millió forintot egyetlen éjszaka alatt? Jay-Z-nek sikerült

2018.02.20. 12:59

Nagyon csúnya másnapja lehetett Jay-Z-nek hétfőn, hiszen vasárnap több mint 30 millió forintnak megfelelő összeget bulizott el. Persze nem volt egyedül, az egyik barátja születésnapját ünnepelték többen, de az este végösszege így is meglepő. Még szerencse, hogy a Page Sixnek részletes információi vannak arról, hogy a bulizó csapat merre járt, mit és mennyiért fogyasztott, így ha legközelebb ön is szeretne alkoholra költeni pár milliót néhány óra leforgása alatt, akkor Jay-Z történetéből inspirálódhat.

A lap információi szerint a társaság először vacsorázni ment, ahol 13 ezer dollárt (nagyjából 3 millió forintot) fizettek. Ezt követően az ételt egy másik helyen öblítették le némi piával, többek között a zenész saját márkás konyakjával, és 9000 dollárral (kb. 2 millió forinttal) szegényebben távoztak, hogy az estét egy nightclubban fejezzék be.

Ezen a ponton állítólag már csak hatan voltak, de biztos, ami biztos, negyven üveggel rendeltek Jay-Z saját márkás pezsgőjéből, aminek természetesen kifizették a teljes árát.

Az itt elöltött időnek pedig impozáns számla a lett az eredménye, Beyoncé férje - borravalóval együtt - 102 ezer dollárt, azaz több mint 25 millió forintot fizetett.

Bennünk pedig csak az a kérdés maradt, hogy vajon másnap vajon hány milliót hánytak ki a parti résztvevői, hiszen már csak a buli részleteinek elolvasásától az embert a spontán másnap gyötri.