katonarenata

Berki Krisztián új barátnőjének megvolt az első tévészereplése

2018.02.21. 14:39

2011-ben Katona Renáta a Királynő szépségversenyen indult, és azt mondta, Berki Krisztián már akkor is „bepróbálkozott” nála, de nem járt sikerrel. Berki Krisztiánra később összejött Hódi Pamelával, gyermekük is született, de annak a kapcsolatnak tavaly vége lett.

Katona Renáta közgazdász, a Corvinuson végzett, és a család cukrászdáját, az Édes Pöttyöt vezeti. Egy bokszgálán vett részt nemrég, amikor interjút készítettek vele, ekkor Berki Krisztián megint odament hozzá, aztán a cukrászda kapcsán kereste meg, és ebből alakult ki a kapcsolat. Mindezt Katona Renáta a Fem3 csatornán mesélte el azzal, hogy eredetileg nem szerették volna nyilvánosságra hozni a kapcsolatukat, de Berki Krisztiánnal ez egy idő után nyilván nem lehetséges. Úgy tűnik, ez a bizonyos idő most jött el. A történethez még hozzátartozik, hogy Berki exe, Hódi Pamela éppen tegnap mesélte el, hogy az új barátnőt (most már tudjuk, hogy Katona Renátáról van szó) ismeri és kedveli.

Lehet, hogy nem nézzük eleget a Fem3 műsorát, lehet, hogy volt valami tényező, ami miatt Katona Renátának muszáj volt főznie élete első ilyen tévés szereplésekor, de mindenesetre 2018-ben elég szerencsétlennek tűnik az a döntés, hogy az ország egyik leghíresebb férfijának új, diplomás barátnőjét pont főzés közben mutatják be, ráadásul éppen a férfi kedvenc ételét készíti el. Mindezt ráadásul egy Fem3 nevű csatornán. Ennyit mára a magyar nők helyzetéről, filozofálgatás helyett nézzük inkább a videót.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Krisztián új barátnőjének megvolt az első tévészereplése

Nem túl szerencsés húzás, hogy a közgazdász végzettségű Katona Renáta pont pasija kedvenc éltelét főzte a műsorban, de talán nincs érzékünk a romantikához.

54 · Feb 21, 2018 02:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments