Bódi Sylvinek hallóideg-károsodása van, ezzel is reklámoz

2018.02.21. 10:05

Bódi Sylvi az Instagramján osztott meg egy posztot arról, hogy középfülgyulladása volt, és ez hallóideg-károsodást okozott nála, ami miatt két hete zúg a füle. Antibiotikumok és szteroidok szedése vált emiatt szükségessé számára, a posztból több részlet is kiderül.

Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznem az elmúlt hetekben. Több, mint két hete állandó társam a fülzúgás. A hallásvizsgálati eredményeim aggodalomra adnak okot. Hallóideg károsodásom lett az egyik fülemben. 😢 A középfül gyulladásom megtámadta a hallóidegeket és ott okozott károsodást. 👂🏼😞 Így az antibiotikum után azonnal szteroidot is kellett szednem... 😳 Több terápiára is jártam és mindenféle ideg regenerálódást segítö gyógyszert és táplálékkiegészítöt szedek. 💊 Volt ebben az idöszakban lelkileg néhány mélypont, de ezekböl mindig pozitívan jöttem ki. Egészségügyi kihívásként tekintek a dologra és hiszek a gyógyulásban. Remek orvosom (Dr. Fülöp Györgyi) van és kiváló szakemberek vesznek körül a terápiás kezeléseknél is. Hiszem, hogy amikor a fülemben muzsikáló kis tücsök megunja, akkor továbbáll és én újra rendesen hallani fogok a jobb fülemre. 🙏🏼 Most újra repülön ülök, megyek a hön szeretett kis óceánomhoz Mikronéziába. 🌊🏄🏻‍♀️ Útitársam ez a csodálatos kis lézer készülék (Safe Laser), melynek gyógyhatását már az elsö pár kezelés után éreztem. Részben ennek is köszönhetö, hogy már repülhetek! 🙏🏼 Picit furán néznek rám itt a gépen amikor világítgatom magam, de ez engem egy cseppet sem érdekel. 🔦 Ezt magammal hozom és mindennap kezelni fogom vele a fülem. A lelkemnek biztosan nagyon jót fog tenni, hogy ismét abban a közegben lehetek, ahol a legboldogabb vagyok: a hullámok hátán. 🌊🏄🏻‍♀️💙 The last few weeks were quite tough for me... I had otitis media and that caused some damage on my hearing nerve. 👂🏼😞 So taking antibiotics wasn’t enough, I had to get on the steroid as well. 💊 It wasn’t easy to face all this, but I look at it as a medical challenge and trying to come out of it as positive as I can. I have an amazing doctor and I was doing lots of treatments and therapies. I am dealing with constant tinnitus in my right ear. I am sure eventually it will go away. 🙏🏼 Right now I am on the plane travelling to Micronesia to reconnect with my beloved ocean. 🌊🏄🏻‍♀️ I took a laser device with me, so I could do the treatment every day. The best therapy for my soul will be the waves. 💙 #Reklám #SafeLaser #OnTheRoadAgain #OtitisMedia

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

Az egésznek a végén azért van #reklám hashtag, mert Bódi Sylvi egyúttal promózza ezt a lézeres készüléket, amit a képen használ. Hát ilyen biznisz ez az Instagram, kedves nézőink, és persze van az egésznek egy másik oldala is, amit közben egy percig sem felejtünk el: Bódi Sylvi jótékony célra adományoz a bevételéből.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bódi Sylvinek hallóideg-károsodása van, ezzel is reklámoz

Egy középfülgyulladás szövődményeként két hete zúg a szörfös-modell füle. Ön szerint mivel kezeli magát?

14 · Feb 21, 2018 10:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments