IMG 4214

Sebestyén Balázs mellékesen megjegyezte, hogy három dologtól is függő (volt)

2018.02.21. 07:58

Legutóbb A piramis című vetélkedő egy kérdése kavart hullámokat, most egy másik kvízjáték került be a hírekbe. Egy érdekes részletet szúrt ki ugyanis a Blikk A fal című műsor legutóbbi adásában. A lány a vonaton című regény/film főszereplőjéről szólt a kérdés, hogy miben szenvedett a főszereplő, alkohol-, szerencsejáték-, szex- vagy kábítószerfüggőségtől. Erre Sebestény Balázs megjegyezte, hogy neki

a négyből három igen.

Hát ez rögtön sokkal érdekesebb, mint amire a műsor várta a választ a játékostól (alkoholfüggő nő szerepelt a Lány a vonatonban egyébként), az ember rögtön elgondolkodik, hogy Sebestyén Balázs melyik három függőségre érthette, hogy igen. Már ha egyáltalán komolyan mondta, és jelen időben értette. Mindenesetre tök jó lenne, ha erről az egyébként nagyon fontos témáról nyíltan és őszintén tudnánk beszélni.

További hírek is vannak ma reggelre, ezek:

  • A Fókuszban elmondták, hogy ki lesz még a Konyhafőnökben Gáspár Beán kívül: Rácz Jenő, a sanghaji Taian Table Michelin csillagos étterem séfje.
  • A 24.hu szúrta ki, hogy a Fem3 csatornán a Micsoda Nők!-ben (itt egy videó) Fresh Andi azt mondta, hogy előadóművésznek tartja magát, de nem énekesnőnek, mert szerinte Tóth Vera és Rúzsa Magdi énekesnők, ő nem. Nyilván a Fresh együttes produkciójában soha nem a kivételes énekesi kvalitások voltak a középpontban, mindenesetre az is egy logikus álláspont lehetne, hogy aki énekel, az énekesnő, aztán kész.
  • 50 éves az Egri csillagok című film. Ebből az alkalomból újra találkoztak a film szereplői, amiről a Blikknél lehet megnézni képeket.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sebestyén Balázs mellékesen megjegyezte, hogy három dologtól is függő (volt)

Alkohol? Kábítószer? Szex? Szerencsejáték? A fal című műsorban egy kérdés kapcsán jött elő ez a téma. Plusz megvan az új Konyhafőnök és más hírek!

4 · Feb 21, 2018 07:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments