Nemrégiben szárnyra kaptak olyan hírek, hogy esetleg Kulcsár Edina terhes, de mivel még nem volt túl az első trimeszteren, érthető módon nem akarta szétkürtölni a világnak, így inkább azt nyilatkozta, hogy PCOS-betegségben szenved, és ezért nőtt meg a hasa, nem másért. Na, most elismerte, tényleg gyereket vár, ami azért is lepte meg őt, mert - idézve a Best magazint - 

Kiderült, hogy policisztás petefészek szindrómával küzdök, ami egy hormonális betegség. Az orvos azt mondta, nagyon nehéz lesz teherbe esni, mindössze tíz százalék esélyt látott rá, hogy természetes úton sikerülni fog.

Ezért most pláne nagy az öröm. 

Na de mit írnak még a lapok? 

  • Ha már belejöttünk a babaügybe, akkor folytassuk is azzal: Szabó Zsófi a Borsnak mondta el, hogy hamarosan visszatérne a képernyőre, de pontos időpontot még nem tudni. Az viszont tuti, hogy szeretne majd még egy gyereket (kisfia, Mendel 11 hetes), de ez még távlati terv, 2-3 év múlva esedékes. 
  • Hajdú Péterrel a saját műsorában kezdett ki Bálint Emese, aki színésznő, és arról híres, hogy 28 éves, és még szűz. A fantasztikus eseményről a Blikk számolt be
  •  Tóth Vera és Tóth Gabi egy hónap múlva koncertezni fog Kínában. Erről mutatunk egy képet is, íme: 

 

 Ja és persze ne feldje időnként megtekinteni percről percre beszámlónkat a Nagy Vajna Tímea-Andy Vajna Újraegyesülésről, mert bármelyik pillanatban megtörténhet!