Köszöntjük ma is lapszemlénkben, tartson velünk! 

A címben már majdnem teljes képet adtunk első hírünkről, de azért a biztonság kedvéért megismételjük: úgy fest, Gáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagja, Wossala Rozina és Sárközi Ákos viszont lemondanak a feladatról. Utóbbi egyébként kifejezetten alkalmasnak találja Gáspárt a feladatra, szerinte a legutóbbi évad győztese több mint 25 évnyi főzés után meg tudja majd állapítani, hogy valaminek jó íze van-e vagy sem. Ha érdekli, hogy a két ex-zsűritag mivel foglalkozik majd a műsor helyett, és hogy Gáspár Bea mennyire van feldobva a helyzettől, akkor ehhez a Blikk cikkét kell elolvasnia. 

Menjünk tovább! 

 

  • Bors Kulcsár Edina állítólagos terhességével van elfoglalva: azt állítják, hogy a volt szépségkirálynő már három hónapja babát vár, ugyanakkor simán belátják, hogy ezt, ennyi idő után még nem szokták megosztani a nők a nyilvánossággal. Ennek ellenére mégis meglepődnek azon, amikor Kulcsár letagadja, és azt mondja, hogy PCOS-sel küzd, és azért kerekedett ki a hasa. Egyelőre mindegy, mi az igazság, de láthatóan nem most van az ideje annak, hogy ezt kivesézzük. Mindenesetre Sarka Kata már gratulált neki. 
  • Csobot Adél a Best Magazinnak adott interjújában mondta el, hogy mit gondol arról, ha a szülő a gyereke előtt meztelenül közlekedik. Röviden: azt gondolja, hogy tök oké, és majd a kis Nátán szól, ha nem tetszik neki a dolog. Ez mostanában állandó téma velük kapcsolatban, amióta Istenes Bence egy olyan fotót töltött fel az instájára, amiből kiderült, hogy nem usánkában fürdenek együtt a gyerekkel, a nézősereg meg rohamot kapott a látottakon.
  • Blikk pedig rácsodálkozott, hogy Tóth Andinak van melle, ahogy arra is, hogy ezt Tóth Gabi exének a társaságában sem titkolja el
  • Bors pedig azon rágódik, hogy vajon Shane Tusup azért viharzott-e el tegnap délelőtt a gyerekeknek tartott edzéséről, mert épp megtudta, hogy Hosszú Katinka beadta a válókeresetet, vagy sem. A lap továbbá szakértőket kérdezett arról, hogy mi lesz a két úszó vagyonának a sorsa, ha tényleg szétmennek. 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagja

Kulcsár Edinát állítólagos terhessége miatt zaklatják, Shane Tusup ideges, Tóth Andinak pedig nagy mellei vannak.

252 · Feb 16, 2018 08:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments