Jó hosszú interjút közölt ma a Bors Ambrus Attilával. Az interjú címe áldozatot említ, de szerencsére a kérdéses rendőrnőnek semmi baja nem lett, és a Viszkis sem akart neki semmilyen sérülést okozni, csak amikor az Üllői úti OTP-t rabolta ki, elfelejtkezett róla, hogy a zsebében van a kulcs és szétlőtt egy zárat. Egy rendőrnő pont akkor érkezett a helyszínre, és azt hitte, a rabló őt célozta meg a lövésekkel, és annyira megijedt, hogy egy autó alatt rejtőzött el. Most február 10-én Ambrus Attila a mohácsi busójáráson újra találkozott ezzel a nővel, akinek akkor semmi bántódása nem esett, viszont állítólag már nem rendőrként dolgozik.

A Borsnak adott interjújában Ambrus Attila így beszél a találkozásról:

Mondtam neki, hogy borzasz­tóan sajnálom, ne haragudjon. Higgye el, nem szándékosan ijesztettem meg. Adtam neki egy ajándék kerámiát. Így próbáltam a régi sebeket begyógyítani. Nem tudom, mennyire sikerült. [...] Nem egy, nem két „exügyfelemmel” találkoztam, akikre ráfogtam a fegyvert, de szerencsére egyetlen esetet leszámítva mindenki pozitívan állt hozzám.

Lehet, hogy Vujity Tvrtkónak is kéne adni egy kerámiát?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ajándék kerámiával engesztelt a Viszkis egy rendőrnőt

A rendőrnő azt hitte, amikor a bankrabláshoz kiérkezett, hogy Ambrus Attila rá akar lőni, pedig a Viszkis csak egy zárra célzott.

10 · Feb 26, 2018 09:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments