Amióta egy béranya kihordta Kim Kardashian harmadik gyerekét, Kylie Jennernek titokban megszületett a kislánya, Stormi Webster, Khloé Kardashian meg a terhességéről beszél állandóan, gyakorlatilag a csapból is a Kardashian-klán nőtagjai folynak. 

A fentiek tükrében szegény Kendall Jenner joggal érezheti elhanyagolva magát, már ami a népszerűségét illeti, ezért inkább úgy döntött, hogy munkájába, a modellkedésbe temetkezik. Végülis ez a legjobb, amit tehet, lévén, igen sikeres benne, 2017-ben például felkerült a Forbes magazin legjobban fizetett modelljeinek listájára.

És hálistennek nemcsak a terhesség, hanem a modellszakma is pont alkalmassá tesz egy hírességet arra, hogy mindenki róla beszéljen, pláne, ha olyan képek készülnek róla, amelyek nemcsak szexik, hanem gondolatokat is ébresztenek. 

@sashasamsonova

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

Persze nyilván nem mindegy, hogy milyen gondolatok ébrednek ilyenkor, de úgyis az a lényeg, hogy felkeltődjön az érdeklődés. És hát, ha ez volt a cél Kendall Jenner legutóbbi, fekete-fehér portréfotó-sorozatával, amelyet egy bizonyos Sasha Samsonova fényképész készített (aki amúgy rengetegett dolgozott már együtt Chrissy Teigennel, Kylie Jennerrel és Jordyn Woods-cal is), akkor kijelenthetjük, hogy a projekt sikerrel zárult. A képek láttán ugyanis elég sokan beszélnek a modellről, de kivételesen nem azért, mert annyira szexi, dögös és csodálatos, hanem azért, mert

IRTÓ FURÁK A LÁBFEJEI. 

Amint látja, ezzel is be lehet kerülni a hírekbe, akármennyire is nem e tény közlése volt az alkotók elsődleges célkitűzése. A rajongók, amióta meglátták, nem tudnak felülemelkedni a dolgon, sőt, sokan kifejezetten riasztónak és ijesztőnek bélyegezték meg Jenner lábfejének hosszát. Egyesek például meggyőződéssel állítják, hogy az nem is az, hanem egy kézfej, ami véletlenül rossz helyre nőtt. 

Mindig is szerelmes voltam Kendall Jennerbe, de amióta megláttam a lábfejét, rájöttem, hogy ez sosem fog működni köztünk 

- írta valaki Twitteren. 

Hogy mi a legnagyobb félelmem az életben? Kendall Jenner lábujjai. 

- szólt hozzá egy másik felhasználó. 

@sashasamsonova

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

Az ujj-gate után persze sokan a modell védelmére keltek, és megnyugtatták, hogy nekik is rémes lábujjaik vannak, szóval ne aggódjon, ő ettől még ugyanolyan szép, mint eddig volt. Egyesek ugyanakkor azonnal photoshopot kiáltottak, mivel képtelenek voltak elképzelni, hogy valakinek tényleg ilyen lábujjai nőjenek. Sasha Samsonova azonban mindenkit megnyugtatott:

ezek a képek teljesen nyersek, semmiféle utómunkát nem végeztünk rajtuk. 

Nem tudjuk eldönteni, hogy ezzel most saját magát, vagy Jennert védte-e, de tulajdonképpen mindegy is. Az oraveczcoelhoi tanulság ebből mindenesetre egyértelműen az, hogy senki sem tökéletes, még akkor sem, ha modell.  

 (VT)