A Walking Dead című sorozat legkevésbé szimpatikus karakterét, Negant alakító  Jeffrey Dean Morgan március 1-jén, a twitterén jelentette be, hogy megszületett a lánya, akiről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy jól van, és elég csodálatos. Mivel ennél többről még nem számolt be, csupán annyit tudunk tenni, hogy gyorsan felidézzük a színész kapcsolatainak és gyerekügyeinek eddigi fontos állomásait. 

Morgan magánélete, amíg ki nem kötött jelenlegi párja, Hilarie Burton mellett, igen változatos volt: 1992-től 2003-ig élt együtt első feleségével, Anya Longwell-lel, aztán egy darabig járt a Nancy ül a fűben című sorozat főszereplőnőjével, Mary Louise Parkerrel, akit el is jegyzett, de mégsem vett el. Második feleségével, Hilarie Burtonnel 2009 óta alkotnak egy párt, 2014 óta házasok, Augustus nevű fiuk 2010-ben született.

Meglepő fordulat, de nem Augustus a színész első gyereke, akkor ugyanis, amikor épp Burtonnel szökkent szárba a szerelmük, az újságból kellett megtudnia, hogy van egy kisfia volt barátnőjétől, Sherrie Rose-tól. A gyerek most nagyjából 13 éves lehet.