Fogadja szeretettel mai lapszemlénket, kezdjük is el! 

A Bors latolgatja, hogy vajon mi lesz Radics Gigi sorsa az X-Faktorban. A kérdés azért merült fel, mert már zajlanak a szereplőválogatások, bár a produkció főszerkesztője, Verebély Marcell azt mondta, a mentoroknál még nagyon nem tartanak. A lap egyik bennfentes informátora azonban úgy tudja, hogy mivel Radics Gigi az egész telet Los Angelesben tölti a családjával, és rengeteg energiát öl abba, hogy végre elindíthassa nemzetközi karrierjét, ezért szinte nulla az esélye, hogy újra elvállalja a női mentor szerepét a műsorban

Haladjunk tovább! 

  • Amióta Gáspár Beát beválasztották a Konyhafőnök című műsor új évadának zsűrijébe, teljes erejével azon van, hogy a forgatásokra a legjobb formáját hozza. Erről a Blikk számol be, ahol Gáspár látványos átalakulásának és 15 kilós fogyásának eredményéről láthat dokumentációt. 
  • Caramel Dubajba vitte a családját nyaralni, amivel az énekes meg is erősítette a kapcsolatát a feleségével, Szilviával. A Bors megfogalmazásában ugyanez: Dubajban erősítették meg a szerelmüket Caramelék.

Végül: Pataky Attila zene híján tornatanár lenne, és ha át kéne mennie a halálkapun, nem zavarná, menne a következő életkörre - derül ki a Blikk Potyautas című videójából, amelyben a zenész indokolatlanul sokat beszél az autókról, de azért egy idő után egyéb témák is felmerülnek. A filmből megtudhatjuk, hogy mindannyian „örök életű fénylények vagyunk, jövünk, megyünk, életkapu, halálkapu, lejövünk, tanulunk, javítgatunk [...], és a szeretet az egyetlen igazság.” Alant megtekintheti bővebben: