Courtney Stodden azzal lett híres hét évvel ezelőtt, hogy 16 évesen hozzáment egy 50 éves férfihoz, akit szintén nem ismertek túl sokan, de azért mégiscsak egy hollywoodi színészről van szó, Doug Hutchisonról. Finoman fogalmazva egyikük sem zárkózik el mereven a realityszerepléstől, Stodden ráadásul szívesen mutogatja elképesztőre plasztikáztatott testét, így sikerült a párt azóta is a hírekben tartani.

Amikor legutóbb arról érkeztek fotók, hogy Courtney Stodden a strandon hempereg egy ketrecharcossal, akkor már eléggé biztosra lehetett venni, hogy ennek a házasságnak vége, de a válókeresetet Stodden csak most adta be. A TMZ tudósítói úgy tudják, hogy a leendő exfeleség szerint ő is és férje is 2500 dollárt keres havonta, ami valamivel több, mint hatszázezer forint. Hát mi azt hittük, jobban fizet a realitysztárság, de mondjuk a TMZ is azt tippeli, hogy legalábbis Hutchisonnak ennél több a jövedelme.

Stodden semennyi pénzt nem követel a férjétől, ennek egy lehetséges oka, hogy házassági szerződést kötöttek még annak idején, ami kizárja a feleségtartást a válás után. Mindenesetre Stodden még mindig csak 23 éves, és a US Weekly szerint korábbi nyilatkozatai szerint továbbra is ióbarátok szeretnének maradni Hutchisonnal, nem akarnak egy csúnya celebválást rendezni.

(A fenti borítókép 2015-ben készült Hutchisonról és Stoddenről, amikor még szemlátomást dúlt a szerelem.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Courtney Stodden beadta a válókeresetet

A plasztiktestű modell-realitysztár nem kér eltartást 33 évvel idősebb exétől, Doug Hutchison színésztől.

2 · Mar 08, 2018 09:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments