MG 9966

Hódi Pamela az Instagramon cáfolja a hazugságokat

2018.03.04. 10:48

Berki Krisztián és Hódi Pamela nemrégiben szakítottak, a férfinak azóta új szerelme van, a pár közös kislánya pedig, Nati, az édesanyánál maradt. Hódi Pamela ebben a helyzetben a következőket posztolta hivatalos Instagramjára, reagálva Berki Krisztián korábbi nyilatkozataira. A szövegről a felkiáltójelek számából úgy tűnik, hogy azt Hódi meglehetősen felindult állapotban fogalmazhatta, és 4+1 pontba szedte, hogy mivel kívánja megvédeni magát. Íme:

1. Hétfőn viberen kapta az üzenetet, hogy Natit nem tudja kedd délután elvinni! (Bizonyíték a levelezésünk)

2. Az utolsó két ügyvéd általi megbeszélésre nem jött el, csak az akkori ügyvédje volt jelen, akinek nyilván a feladata volt továbbítani az ügyfelének, hogy a bírósághoz fordulok, mivel a kéréseik finoman fogalmazva felháborítóak voltak. Tehét nem volt titok a lépésem.

3. az óvodába a táblázat nincs leadva, Krisztián asszisztensének továbbítottam csak.

4. Ez a bizonyos táblázat az Én ötletem volt, Én logisztikáztam ki, azonban nem lett hitelesítve. Nati érdekében bármikor módosítható, mivel tapasztaljuk Mi is, hogy mi lenne a legjobb Natinak! Soha nem tiltanám az édesapjától, de Én ismerem a lányomat, Én vagyok vele mióta megfogant, és ha Én úgy érzem hogy Krisztián olykor felelőtlen (nem írok konkrétumokat, mert nem célom , rosszabb helyzetbe hozni), akkor változtatni fogok!

4. Gyámügyhöz fordulni??? Gyámügyhöz nem ilyennel kell fordulni, hanem egy bizonyos videóval és egyéb rossz döntésekkel, de semmi baj... Nem kívánom a továbbiakban kiadni a magánéletem! Befejeztem! Ameddig hazugság van állítva, addig cáfolni és érvelni fogok az igazam mellett! Hallgattam 5 évig. Ennek vége. Köszönöm!

A teljes posztot az Instagramon itt tekintheti meg, illetve olvashatja végig.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hódi Pamela az Instagramon cáfolja a hazugságokat

A feldúlt hangvételű posztban szembeszáll Berki Krisztián korábbi nyilatkozataival, és azt mondja, 5 év hallgatásnak most vége.

15 · Mar 04, 2018 10:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments