A fent és alább látható Lala Kent egy amerikai realtysztár, a Real Housewives (=eredeti luxusfeleségek) sorozatból megismert Lisa Vanderpump újabb műsorában, a Vanderpump Rulesban szerepel. Jennifer Lawrence elment a napokban az új filmjét promózni a Watch What Happens Live című beszélgetős műsorba, ami ugyanazon az adón van (a Bravón), ahol a Housewives megy, és a műsorvezető (Andy Cohen) a Vanderpump Rulesnak is producere. Így aztán Jennifer Lawrence-t ebben a talkshow-ban a reality szereplőiről kérdezték.

Amikor az Oscar-díjas színésznő a fenti Lala Kenthez ért, meglepő (vagy nem is olyan meglepő) durvasággal fejezte ki a véleményét, azt az egy szót alkalmazta a Kentre, ami az angolban még a fucknál is jóval durvább, ezért általában csak a C-vel kezdődő szóként szokás emlegetni. Magyarul a picsának lehet megfeleltetni, csak annál jóval brutálisabb sértésnek számít. Ezt aztán Lala Kent természetesen nem hagyhatta szó nélkül, amint azt a Huffington Post is megírta, illetve az alábbi videón látható.

Kent egy később törölt Tweetben erre azzal fenyegette Lawrence-t, hogy reméli, nem fognak összefutni az utcán, illetve hozzátette, hogy elég furán veszi ki magát, ha egy állítólagos feminista ilyen durván megaláz egy másik nőt minden különösebb ok nélkül. Plusz Kent később gratulált Lawrence-nek a két megbukott filmjéhez (az Anyám!-ra és a Vörös verébre gondolt nyilván), és ezt nyilatkozta az Oscar-díjas színésznőről:

Nagy rajongója voltam, és ez most eléggé elszomorított. Azt hittem, idáig soha nem süllyedne le. Meghagyhatta volna a trash-t nekünk, reality-szereplőknek...

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Lawrence nagyon durván beszólt ennek a realitysztárnak

Van az angolban egy szó, ami a fucknál is trágárabb. Ön ismeri? Jennifer Lawrence igen, és realitysztárokra szokta alkalmazni.

19 · Mar 08, 2018 11:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments